3 must-haves til en praktisk indretning af dit bryggers

Bryggerset er et lille men om end også et meget vigtigt rum i din bolig. Det er et praktisk rum, der giver dig rig mulighed for opbevaring, vasketøj og meget mere. På grund af rummets lille størrelse, så kan det være svært at indrette et praktisk og pænt bryggers. I denne guide kan du læse mere om, hvilke ting bryggerset bare må rumme – og hvordan du får plads til det på en præsentabel måde.

Sådan får du plads til vaskemaskinen

Vaskemaskine og tørretumbler er to hårde hvidevarer, der som regel er at finde i husets bryggers. De to maskiner passer dog sjældent ind i indretningen, og derfor er der mange, der vælger at gemme dem væk. Du kan for eksempel gemme dem bag en smart skabsløsning, der tillader dig at få mere gulvplads, fremfor hvis maskinerne stod på gulvet.

Investér i smarte reolsystemer til opbevaring

I bryggerset er der ikke meget plads at gøre godt med, og der er mange ting, der skal findes plads til. For at undgå at rode bryggerset til, så virker det glimrende at investere i reolsystemer, der flugter langs væggen. Høje reoler og skabe vil give dig massevis af opbevaringsplads og skabe mere gulvplads til at bevæge sig på.

Få rummet til at synes større

I bryggerset er der ofte få kvadratmeter at gøre godt med, hvorfor det er rigtig vigtigt at udnytte kvadratmeterne på bedste mulige vis. Dog kan du også gøre en række ting for at skabe en illusion af, at rummet er større, end det i virkeligheden er. Det kan du gøre på følgende måder:

  • Placér et stort spejl i bryggerset.

  • Sørg for at den øverste del af væggen og loftet er lyst og brug en mørkere farve nederst i rummet, så rummet synes højere, end det er.

  • Gør brug af høje reol- og skabssystemer.