Boligtrends – hvad er hot for tiden?

Boligtrends lige nu byder på en række spændende tendenser, som kan give dit hjem et frisk pust. Der er fokus på farver, materialer og møbler, der skaber en hyggelig og personlig atmosfære. Det er også vigtigt at have funktionelle møbler og indretning, der gør det nemmere at holde orden i boligen.

Brug spejle aktivt i indretningen

Spejle er en af de hotteste boligtrends for tiden, for spejle kan nemlig bruges på mange forskellige måder i boligen, og derfor er de også meget anvendelige. Spejle kan for eksempel bruges til at skabe et visuelt udtryk i boligen, som gør den mere indbydende og spændende at være i. Dette kan gøres ved at placere spejlet strategisk i rummet, så det fanger lyset på en bestemt måde, eller man kan bruge spejlet til at forstørre et rum – dette virker især godt hvis man har et mindre rum, som man gerne vil have virker større. Endelig er spejlene også med til at give boligen et mere personligt præg, da de typisk kommer i forskellige designs og stilarter. Derfor er det heller ikke svært at finde et spejl, der passer ind i ens egen boligstil.

Trends inden for farver og mønstre

En af de nyeste trends inden for farver og mønstre er at gå all in på en bestemt farve. Dette kan eksempelvis være grønt, blåt eller lilla. Man ser også en stigende trend med at bruge mønstre i sin boligindretning, hvilket man typisk har set mere af i tøjmoden. Dette kan eksempelvis være et leopardmønster, som er meget populært for tiden. Leopardmønsteret kan bruges på mange forskellige måder i din boligindretning. Du kan fx have det på dine gardiner, puder, tæpper eller lignende.

Belysningstrends

En af de store trends inden for belysning lige nu er, at mange vælger at have en lampe med LED-pærer. Dette skyldes primært, at LED-pærer holder meget længere end almindelige pærer, og derfor kan man spare penge på sigt. Derudover giver LED-pærer også et meget klart og stort lys, hvilket er perfekt til både arbejdslamper og hyggelige lamper i stuen. En anden trend inden for belysning er loftlamper. Loftlamper har typisk ikke været så populære førhen, men dette er dog ændret sig de seneste par år. Loftlamper giver nemlig et rigtig flot og elegant look til boligen, samtidig med at det er en praktisk løsning til belysning i boligen.

Forhåbentlig har du fået ny inspiration til at bruge nogle af tidens boligtrends i din egen indretning af boligen.