Brug balloner til at skabe glæde til hverdag og til fest

Balloner er en undervurderet ting i vores hverdag. Der findes ikke den person, som ikke på et eller andet tidspunkt har danset ballondans, pyntet op med balloner eller gjort deres hår helt elektrisk ved at gnide en ballon mod det.

Bare se på filmen Up – der er balloner hele drivkraften for meget af filmen, og uden dem, var vores hovedperson ikke kommet på det eventyr, han altid havde ønsket. Derfor er denne artikel en hyldest til balloner, og alt det de kan bidrage med i vores hverdag.

Ballon til pyntning

Den helt klassiske er selvfølgelig pyntning, og her er balloner virkelig en fryd for øjet. Lige meget om du bruger helium eller klister almindelige balloner fast, så vil det altid skabe en stemning, som dine gæster ikke er i tvivl om, betyder fest.

Der kommer desuden flere og flere forskellige typer balloner, som du kan bruge. Nu fås de i alle temaer, alle former og alle farver. Og hele ballonbuer kan købes, hvis du for eksempel skal lave en flot indgang til festen, eller vil overraske bronze- eller sølvbrudeparret med en helt anderledes æresport.

Ballongaver

Hvis du skal give en gave, som ellers har potentiale til at være flad og kedelig, så kan balloner sagtens bruges til at gøre den mere festlig. For det første findes der steder, som kan lave balloner med dit valgte indhold. Det kræver bare at gavemodtageren springer ballonen, for at kunne få indholdet.

Derudover er det nu blevet muligt at sende heliumballoner med posten. Når modtageren åbner pakken, flyver der således en fin ballon ud, med hvad end du har valgt, der skulle stå på den. Det er et rigtig fint alternativ til blomster, og skulle også gerne holde lidt længere.

Ballondans – begge versioner

Når du så er til en fest, og har brug for underholdning, så er en ballon også gaven der bliver ved med at give. For hvor mange af os har ikke prøvet begge former for ballondans gennem vores liv? For det første er der den stille udgave, hvor det gælder om at danse med en ballon mellem sig, uden den falder ned.

Dernæst er der selvfølgelig også den lidt mere voldsomme dans, hvor alle har en ballon bundet om den ene fod, og det så handler om at smadre de andres balloner mens man danser. Denne er også sjov, men det er altid en god idé at have en dommer til at vurdere undervejs.

Underholdning i timevis

Så generelt kan balloner bruges til meget. Og her har vi slet ikke taget hul på, hvor meget sjov man kan have med at indånde helium fra en ballon – og det vil vi da også gerne fraråde. Men de runde festbomber, og alt hvad de repræsenterer, skaber god stemning i det hele taget, og er med til at lette humøret hos de fleste.

Derfor kan du roligt medbringe dem til enten din egen eller en andens fest næste gang. Det er i hvert fald sjældent noget, nogen bliver sure over!