Brug naturen i indretningen med pelspuder fra NATURES Collection

pelspuder

Giv din sofa eller seng et fantastisk blødt element med en ny pude af 100% naturlig pels. Hos NATURES Collection finder du et stort udvalg af ægte pelspuder med betræk af den blødeste pels. I deres udvalg finder du puder, som passer til enhver smag. Skab en harmonisk atmosfære med nordisk charme og varme – så vil du føle dig mere hjemme end nogensinde før. Læs mere om den ægte pels og få inspiration til, hvordan du kan inddrage en eller flere pelspuder fra NATURES Collection i din indretning.

Hvilke pelstyper kommer pelspuderne i?

NATURES Collection arbejder med mange forskellige typer pels, og det gælder også, når det kommer til, hvilke materialer de gør brug af ift. deres pelspuder. NATURES Collection gør særligt meget ud af at vælge de naturlige materialer, som egner sig specielt godt til formålet. Derfor har alle pelspuderne det tilfælles, at de er smukke, bløde og slidstærke, så de kan holde til brug hver eneste dag.

I udvalget finder du pelspuder med betræk af eksempelvis ægte lammeskind fra New Zealand, Tibet og Island, certificeret kaninpels fra Sydeuropa, koskind og Zebraskind fra Sydamerika og certificeret dansk minkpels.

Du har med andre ord rig mulighed for at finde den pude, der matcher din sofa til perfektion.

Puder af pels til enhver smag

Hos NATURES Collection finder du puder med vidt forskellige udtryk. Det skyldes, at puderne kommer i forskellige materialer, farver, former og størrelser. Det betyder, at der med stor sikkerhed er en pude med lige netop dit navn på. Gå i dit kreative hjørne og mix og match puderne, så du kan opnå det helt rette udtryk til dit hjem.

Få en bæredygtig indretning

En kæmpe fordel ved ægte pelspuder er, at de er lavet af bæredygtige materialer. Det er nemlig noget, som NATURES Collection går meget op i, når det kommer til valg af materialer. Puderne er lavet af ægte pels, og meget af denne pels kommer fra kødindustrien, hvor materialet er et typisk biprodukt til kødindustrien. Ved at inddrage naturen i din indretning med en pelspude eller to kan du altså bidrage til at mindske ressourcespildet og give de naturlige materialer nyt liv.

En varm og blød fornøjelse

Ægte pels er et dejlig blødt og varmt materiale, der egner sig perfekt som en skøn pude til sofaen eller sengen. Fredagsfilmen eller søndags middagsluren bliver endnu bedre.

Skynd dig ind på NATURES Collections hjemmeside og find alle dine yndlingspelspuder.