En guide til papkasser

papkasser-raja-package-box

Papkasser er praktiske til forskellige personlige og forretningsmæssige formål. Brug æsker af pap til forsendelse, flytning, opbevaring og mere. RAJA tilbyder en bred vifte af papkasser i forskellige størrelser og stilarter, der opfylder dine behov.

Hvordan bruger man papkasser?

Papkasser er alsidige og robuste nok til at rumme mange forskellige genstande, hvilket gør dem gode til flytning eller forsendelse. Brug dem til at pakke bøger, tøj, indretningsartikler, køkkenudstyr med mere, næste gang du flytter. Papkasser er utroligt nemme at mærke med en markør eller pen, så du kan holde alt organiseret. De er også ideelle til forsendelse. Papkasser er lette, så du kan bruge dem til din næste forsendelse uden at bekymre dig om øgede forsendelsesgebyrer. Brug forsendelses- og pakningstape, selv låsende mærker eller begge dele til at forsegle æskerne sikkert. Til polstring inde i kassen kan du bruge plastikboblefolie. En anden almindelig anvendelse af papkasser er til opbevaring. Uanset om du er hjemme eller på kontoret, skal du bruge papkasser til at opbevare forbrugsvarer, minde, papirarbejde og mere.

Papkasser er kendetegnet ved:

  • De fylder minimalt, når de er foldet sammen.
  • Lav vægt – mindsker forsendelsesomkostning.
  • God stødabsorbering – høj beskyttelse.
  • Høj slidstyrke – Kan bruges mange gange.
  • God stabelstyrke – Kan pakkes på paller.
  • Isolerer mod varme og kulde.
  • Produceret delvist af genbrugspapir.

Kan man genbruge papkasser?

Det er bedst at bruge en ny æske, når du kan, fordi papkasser har en tendens til at slides, jo mere de bruges. Hvis du genbruger en papkasse til forsendelse eller flytning, skal du dog kontrollere, om der er huller, rifter eller vandkontakt. Disse kan alle svække kassen og skabe potentiale for, at dine varer bliver beskadiget. Når du bruger en gammel papkasse, er det bedst at bruge dem til genstande, der ikke er tunge eller skrøbelige. Gamle eller beskadigede postkasser i pap kan blive fladtrykt og bruges til gulvpolstring og beskyttelse, når du maler eller arbejder på boligforbedringsprojekter.