Få indrettet en hyggelig stue

Det betyder meget for den enkelte dansker at have en hyggelig og indbydende stue, hvor hele familien kan være samlet. Køkken og stue plejer at være hjerterummet i en bolig, og her skal der være plads til, at man kan sidde og hygge med familien. I en stue skal der være hyggelig, så hvis du skal i gang med at renovere stuen, er det vigtigt at få alle de vigtige detaljer med. Derfor bør du skrive ned hvad du har af ønsker til din stue, så du kommer til at bruge stuen meget mere end du gjorde før.

I stuen skal der være plads til alle

Det er forskelligt hvad den enkelte familie har af ønsker til stuen. Afhængig af størrelse, ønsker mange en sofa, hvor det er muligt at hele familien kan sidde og se fjernsyn sammen. Det er dejligt med en masse plads, så der eventuelt også er plads til at gæster kan få en plads. Stuen er samlingspunktet om aftenen, hvor der skal være tid til at man kan koble af og lade op til en ny dag. Udover fjernsynsplads er det blevet meget populært at få et pillefyr, så der skabes noget naturlig hygge i stuen. Der findes flere typer af pejse du kan få monteret, men ofte er pillefyr med træpiller værd at foretrække, da du passer på miljøet, idet afbrænding med træpiller er CO2 neutral.

Du skal have et pillefyr

De fleste mennesker forbinder et pillefyr med hygge, da der er naturlige flammer som skaber en fantastisk ro. Et pillefyr bliver ofte placeret et centralt sted i stuen, så man har mulighed for at kunne kigge på det fra flere vinkler. Du kan købe træpiller hos Stampemøllen, som er en online virksomhed, der sælger træpiller til kunder. Det betyder at du kan sidde derhjemme og bestille træpiller online og få dem leveret direkte til din hjemmeadresse.

Hav budgettet med i baghovedet

Det er en god ide at du laver et budget til stuerenoveringen, så du er sikker på at have penge til alle de vigtige poster. Selvom man har mange drømme, så er det vigtigt, at økonomien også kan række til det. Med et budget kan du sætte penge af til de forskellige poster som f.eks. pillefyr, møbler, maling, gulv og lignende. På denne måde er det nemmere at være realistisk, når man også er ude at shoppe, da man hurtigt kan blive fristet til at købe noget mere.