Få et voksent hjem

 

20’erne er sen særlig tid i vores liv. For nogle er det et årti, hvor de sidste dråber skal presse ud af den citronskive, man får med sit tequilashot, for andre er det her karrieren virkelige begynder at tage fat.

 

Hører du til den gruppe, der gerne vil bruge 20’erne til selvudvikling og modning, står du overfor en stor livsomvæltning. Det at blive voksen, er nemlig et fatamorgana, der forvinder i vinden, når du er indenfor kort rækkevidde. Vi bliver ikke pludselig voksne, vi bliver bare ældre.

 

Dermed ikke sagt, at du ikke kan lægge nogle af teenageårenes kaotiske aspekter fra dig, og indrette dig mere struktureret. Her kan du starte med hjemmet.

 

Ryd op

Hvis du vil indrette dig mere voksent, skal du have styr på din oprydning. Du skal ikke længere rydde op for dine gæsters skyld, du skal rydde op for din egen skyld. Gør det til en vane at tage opvasken lige efter et måltid, og kast din sokker i vasketøjskurven i stedet for på gulvet.

 

Planter skaber liv

Gør dig selv den tjeneste at få flere planter ind i dit hjem. For det første skaber det en følelse af liv i dit hjem, der ikke kan erstattes af døde skulpturer. Derudover giver de dig også et ansvar. Planterne kræver opmærksomhed, de skal have vand og tilstrækkeligt med lys for at leve.

 

Lyder det lidt for overvældende til dine lidet grønne fingre, bør du overveje at starte med nemme stueplanter, så du kan lære faget.

 

Under overfladen

Hvis du vil sætte dig ind i lejlighed, bør du sætte dig ind i specifikationerne omkring den. Ved du for eksempel, hvor din el kommer fra, eller hvad det optimale vandtryk er? Selvom det virker abstrakt, er det ting, du nemt kan finde svar på.