Find de perfekte møbler til kollektivet

Det er noget helt særligt at bo i kollektiv. For det giver en helt særlig fællesskabsfølelse, når man sådan deler et hjem med hinanden. Det kan give grobund for venskaber for livet. Det kan også give anledning til at gøre sig nye erfaringer med hinanden. Men hvis I vil opnå alt dette i jeres kollektiv, så skal I naturligvis også give plads til fællesskabet. I skal ikke bare give personlig plads til alle. I skal også indrette et hjem, der afspejler dette ønske. Derfor skal I naturligvis også finde de perfekte møbler til kollektivet.

Få plads i stuen

Et af de fællesrum, som nemt bliver centrum i de fleste kollektiver, er stuen. Her er der nemlig plads til lidt af hvert. Derfor skal I naturligvis også have plads til alle i dette rum.

Det er oplagt at finde en god stor sofa eller sofagruppe. Se det store udvalg af sofaer her for at finde den perfekte løsning til jeres hjem

Dertil kan det også ofte være godt at supplere med flere siddepladser. Det kan I blandt andet få i form af:

  • Læsestole
  • Sækkestole
  • Puffer

Og så gør det selvfølgelig sjældent noget, at man sidder lidt tæt i kollektivet.

Skab bordplads til alle

Udover stuen vil køkkenet også helt naturligt komme til at indtage en vigtig rolle i kollektivet. For der er mange munde at mætte i løbet af dagen. Derfor vil der også helt naturligt opstå en del trafik i netop dette rum.

I skal altså også sørge for at skabe bordplads til alle.

Find et stort bord. Hvis det varierer, hvor mange der sidder der, kan I overveje at få et bord med udtræk. Så kan I også altid få plads til gæster.

Dertil kan det være en god idé med stabelbare stole. Så kan de let pakkes væk, og så kan I nemt have ekstra på lager.