Giv en god indflytningsgave: Her er 3 forslag

Kender du nogen, der skal flytte? Måske flytter de fra ét hus til et andet? Måske er de en ung nyuddannet studerende, der for første gang flytter i egen bolig? Så er det tid til at give en fin indflytningsgave.

Indflytningsgaver er en høflig gestus, som vi alle tager med, når vi skal på besøg i det nye hjem for første gang. At flytte er en stor opgave, og de, der flytter, mangler ofte noget i det nye hjem. Men hvad skal du give i gave? Her får du 3 forslag.

En blomst pynter altid

Hvis du har et indtryk af, at der ikke lader til at mangle noget i den nye bolig, kan du aldrig gå helt galt med en blomst. Gavemodtageren har måske allerede en masse ting fra deres forrige bolig og har ikke plads til alle mulige nye genstande, men en blomst fylder ikke meget, den er midlertidig, og den giver liv og farve til hjemmet.

Besøg din lokale blomsterforhandler og få hjælp til at vælge de rette blomster og farver, der vil komplimentere det nye hjem, de skal stå i. Det er altid et hit og vil blive værdsat.

Giv ekstra lys

Når vi selv køber ting til vores hjem, fokuserer vi ofte mere på pris end mærke. Mange køber blot IKEA-møbler eller genbrug for at spare, så når du skal give en indflytningsgave, kan du overveje at købe noget lidt mere ’fint’.

Du kan for eksempel købe en HILOW pendel eller andre designermærker indenfor lamper. Når det er en gave, kan det godt være lidt ekstra, og ting som lamper og møbler kan stige i værdi gennem årene, hvis de er fra designermærker. Du kan dermed give en gave, der kunne gå hen og blive et værdifuldt arvestykke på den lange bane.

Derudover er lamper generelt en god gave. De kan som regel altid bruges et eller andet sted i hjemmet.

Porcelæn er en fin gave

Endelig kan du give porcelænsgaver. Det kan for eksempel være små figurer, der kan pynte i det nye hjem, eller det kan være porcelæn til køkkenet, som skåle, fade, tallerkner og så videre.

Især porcelæn til madlavning kan være en god idé. Mange mangler ofte nogle pæne porcelænssæt, de kan bruge til servering for gæster. Når tallerknerne matcher med skåle og fade, giver det en ekstra wauw-effekt på bordet.