Indret et hyggeligt hjørne i hjemmet med en hjemmebar

Stauning whisky

Der er ikke noget som en hjemmebar. Et sted, hvor du kan stå og blande lækre drinks eller skænke andre herligheder op i dine pæne glas, når du har gæster, eller når du bare lige vil forkæle din samlever en smule. Du kan nemt indrette et lille hjørne, hvor der er plads til alle dine velsmagende kvalitetsprodukter, og hvor der er adgang forbudt, medmindre man har tænkt sig at have det rart og hyggeligt. Her kan du skabe en afslappet og casual atmosfære, som alle kan være med til at nyde.

Hvad skal der være på hylderne?

Du skal selvfølgelig anskaffe dig noget sprut af høj kvalitet. Hvis du vil lave lækre drinks, kræver det naturligvis en god vodka, en god gin, en god rom og en god whisky. Og lige præcis når det kommer til whisky, er vi faktisk ret privilegerede her i Danmark. Vi har nemlig et af verdens absolut bedste destillerier, og det ligger kun et stenkast fra Ringkøbing i vestjylland.

Her finder du nemlig Stauning whisky. I Stauning bliver der produceret nogle af verdens allerbedste produkter. Det er også noget, der er blevet erkendt og anerkendt på resten af kloden. I 2019 havde Stauning nemlig en af deres bedste whiskyer med til VM, og her løb deres produkt altså med titlen i den kategori, der kaldes ’new make’. Destilleriet blev egentlig grundlagt som et lille hobbyprojekt tilbage i 2005, men det er altså her, der produceres noget af det bedste, der overhovedet kan bydes på.

Derfor skal du selvfølgelig have en Stauning whisky på hylden i din hjemmebar. Det er ikke bare et godt produkt, det er også dansk. Det gør kun hele drikke- og smagsoplevelsen endnu mere autentisk og ægte. Kvaliteten er tårnhøj, og smagen er helt fænomenal. Det er et must til din hjemmebar.

Hav også redskaberne i orden

Til den gode hjemmebar hører selvfølgelig også det gode udstyr. For at give den helt rigtige stemning, bør du også anskaffe dig nogle smukke og velholdte cocktailglas. Og nogle store og autentiske whiskyglas til din Stauning whisky. Der er ikke noget mere charmerende end at få skænket et godt glas kvalitetsalkohol i det rigtige glas. Det er med til at bringe den rigtige atmosfære til din hjemmebar.

Derudover bør du også anskaffe dig en shaker. Kan det overhovedet blive mere ægte, end hvis du selv står og ryster dine drinks sammen til dine gæster? Det giver et ekstra touch til hele den samlede oplevelse, og det er noget, du vil blive husket for i din vennekreds. Du bør selvfølgelig også have et lille køleskab til din bar, hvor du kan opbevare ingredienser til dine drinks og holde de typer af alkohol, der har brug for det, afkølede.

Hav også gerne et lille område, hvor du kan holde friske krydderurter i live. I mange drinks giver det god mening at bruge eksempelvis mynte, basilikum eller andet, der lige kan give dine cocktails det sidste friske pift. I køleskabet skal du også have citroner, lime og agurker, da dette er ingredienser, du kan finde i mange forskellige drinks.