Køb skum til hynder og madrasser med unikke mål

Der findes mange forskellige skumtyper på markedet, og det kan derfor være svært at gennemskue, hvilken type skum der er bedst til netop dine behov. Skal du bruge skum til hynder eller madrasser, så er det vigtigt at finde den rigtige type skum.

Når du vælger type af skum til din hynde eller madras, så husk altid at tage dine behov og ønsker med i overvejelserne, da det vil være med til at afgøre hvilken type skum, der passer bedst til dig. Du kan købe forskelligt skum på mål online og finde den rette skum i de rette mål til dine møbler.

Forskellige slags skum til møbler

Når man køber nye møbler, er det vigtigt at tænke over, hvilken slags skum der passer bedst til ens behov. Der findes overordnet set tre forskellige typer skum, som man kan vælge imellem, og de har alle deres fordele og ulemper.

Fjederskum er det billigste af de tre typer skum, men det er også den type skum, der hurtigst taber sin form. Dette betyder, at fjederskum ikke er særlig holdbart, og derfor egner det sig ikke til brug i møbler, som man ønsker at have i mange år.

Koldskum er en anden type skum, der er lidt dyrere end fjederskum. Koldskum holder sin form meget bedre end fjederskum, og derfor er det et mere holdbart materiale. Koldskum egner sig ganske godt til møbler såsom spisebordsstole eller lignende.

Den sidste type skum er latexskum. Latexskum er den dyreste type af de tre typer skum, men det er også den type skum, der holder sin form bedst af alle tre typer. Latexskum egner sig godt til brug i møbler som sofaer eller madrasser, som kræver en højere grad af komfort.

Sådan køber du skum til hynder og madrasser

Når du skal købe nyt skum til hynder og madrasser, så er det vigtigt at have styr på følgende detaljer:

  • Typen af skum du ønsker til dine møbler.
  • Målene på skummet.
  • Antal lag eller tykkelse af skum.

Med disse oplysninger klar, er det let at foretage sit køb enten online eller i en fysisk butik.

Sæt dine gamle møbler i stand i stedet for at smide ud

Dagens Danmark er miljøbevidst, og det kommer både til udtryk, når samtalen falder på energi, madspild og genbrug. Det er blevet mere og mere populært at sætte gamle møbler i stand i stedet for at smide dem ud og købe nye.

Har du eksempelvis en gammel stol, der efterhånden er blevet lidt affarvet og flad at sidde på? Så kan du købe nyt betræk og nyt skum til stolen – og dermed kan du selv sætte den i stand og forlænge dens levetid.