Livet i en lille lejlighed

Som studerende, og ung i det hele taget, bor man ofte i en lille lejlighed. Det vil sige, at der skal være plads til mange ting, men på lidt plads. Af den grund er det en god idé at tjekke lidt på, om der er nogle små møbler, der kan bruges, så du har fuld funktionalitet, men stadigvæk har plads tilovers i din lejlighed.

Det kan være meget stressende at flytte hjemmefra til en lille lejlighed, hvor du skal finde møbler, der giver mening at have i en lille lejlighed. Du kan finde hjælp i artiklen her; få hjælpe til dig, der skal til at flytte i en lille lejlighed, men stadigvæk gerne vil have plads nok.

Tips til, hvordan du sparer på pladsen

Det giver sig selv, at det, at være minimalist, klart er en rigtig stor fordel. At være minimalist betyder, at det hele er stilrent og roligt for øjet. Det er meget få ting, der står frem.

Det er en rigtig stor fordel, når man bor i en lille lejlighed. I forhold til møbler er der nogle muligheder i forbindelse med, hvad du kan gøre for at spare plads. I en etværelses lejlighed er det en god idé at have en sovesofa, så du på den måde sparer et møbel væk, og via dette trick også sparer en masse plads.

Sovesofaen vil blive en del af din stue. I forhold til, hvad du gør med resten af stuen, er det en god ide at have et lille tv bord, så du sparer plads. Ved at have et lille tv-bord sparer du ikke kun plads, men du gør samtidig, at hele stuen og lejligheden i det hele taget ser en del mindre ud. Husk at have så få ting stående fremme som muligt.

Minimalistisk udseende af lejligheden

Som sagt er minimalisme en rigtig god ide i forhold til, hvis du har en lille lejlighed. Sørg for at have så få ting stående fremme som muligt.

Det vil sige at det ikke er til din fordel at have en masse rod i lejligheden. Det er både i forhold til rod som vi kender det, og i forhold til at have mange forskellige farver og møbler stående rundt omkring. Det vil gøre, at der er mindre plads generelt, men også at lejligheden i det hele taget ser lille ud.

Sørg for at have lyse farver rundt omkring, samt spejle og glas, da det giver en illusion af et større sted.