Opdatér stuen med disse 3 tips

Er din stue ved at trænge til en kærlig hånd? Stuen er et rum, hvor man tilbringer meget tid – derfor skal det også helst være et opholdsrum, som du nyder at befinde dig i. Derfor er der her tre tips, som du kan bruge, hvis du ønsker at give din stue lidt kærlighed. Du kan vælge at gøre brug af dem alle tre eller blot udvælge et par stykker.

Nye lamper

Det er vigtigt, at stuen har den rette mængde af lamper og belysning. Det gælder både, hvis du skal sidde i sofaen og læse, eller hvis du blot skal have noget belysning i rummet. Det kan ligeledes betale sig at anskaffe lamper, som du også nyder at kigge på, og som, du synes, er pæne. Det kunne for eksempel være lamper fra louis poulsen, hvor du kan få fingrene i en flot lampe, som du også kan bruge i mange år frem.

Ud med det gamle lasede gulvtæppe

Hvis du har et gammelt laset gulvtæppe liggende under sofabordet, som har set bedre dage, er det også på tide at komme af med dette og anskaffe et nyt. Et gulvtæppe kan sagtens være med til at ændre hele opfattelsen af stuen, og derfor er det dét værd at få udskiftet det gamle med et nyt – for det er heller ikke pænt at kigge på et gammelt tæppe.

Komfortable møbler

Det sidste og meget vigtige tip er komfortable møbler. Du bruger som sagt meget tid i stuen, og du bør derfor have komfortable møbler, som du kan bruge. Det er selvfølgelig dyrt at anskaffe sig nye møbler uden videre, men du kan også se det som en investering, da det er møbler, som du hvert fald får brugt meget.

Med disse tre tips er du sikret en opdatering af stuen.