Professionel myregift

Professionel myregift til bekæmpelse af myre

Der findes et stort udvalg af professionel myregift på markedet. Nogle af produkterne kræver CVR. nr. før du kan købe produkterne, men der findes også andre resultatgivende produkter til den almindelige forbruger.

Professionel myregift til den private forbruger

Det er muligt at finde et stort udvalg af effektive myregift produkter, til den private forbruger. Så kan du tage kampen op mod myrerne på egen hånd. Det er yderst resultatgivende produkter der findes på markedet, som kan hjælpe dig med at bekæmpe dit skadedyrsproblem. 

 

Der er noget til enhver situation om det er indendørs eller til udendørs brug. Der findes produkter til udvanding, i spray form, lokkedåser, gel til udlægning og meget mere. Fælles for dem alle er, at de tager kampen op mod myrerne. 

Professionel myregift til udvanding

Udvanding produkterne er til udendørs brug, som kommes i udgangs hullerne i eksempelvis græsplænen, bedet eller på terrassen. Børn og dyr skal ikke lige opholde sig på de udvandede områder, før de er helt tørrer.

 

Der kan med fordel også vandes langs soklen, da myre tit har gangstier langs husmuren. Begynd behandlingen så snart du oplever aktivitet udenfor. På denne måde kan du sikre at de ikke trænger ind i huset, hvis du bekæmper problemet i opløbet.

Professionel myregift til indendørs brug

Af professionel myregift til indendørs brug er der flere effektive midler, som kan komme problemet til livs. Er der husdyr eller småbørn i huset, kan det anbefales at benytte sig af lokkedåser, hvor det kun er myrerne der kommer i kontakt med myregiften. Det er muligt at købe gel til at komme i lokkedåserne, da det har en yderst effektiv virkning og tiltrækning på myrerne.  

 

Med produkterne til indendørs brug, tager myrerne giften med tilbage til boet. Det betyder at hele boet bliver bekæmpet og ikke blot den enkelte myre. 

 

Se og find de mange produkter nettet, hvor du også kan finde alle de nødvendige informationer.