Prøv dette trick, som gør det lettere end aldrig før at købe gardiner

Når gardinerne skal skiftes, kan det godt være svært at være helt sikker på, at de passer til resten af rummet. Desuden kan de virke tidskrævende at skulle bevæge sig ned i butikken og kigge hele udvalget igennem. Så hvorfor ikke få gardinerne ud til dig?

Ring til gardinbussen og få dine nye gardiner bragt ud

Har du ikke hørt om gardinbussen før, så klik her og læs lidt mere om den. Det nye er, at den kommer ud til dig med bagagerummet fyldt til bristepunktet med gardiner, så man kan se gardinerne i hjemmets kontekst. Så kan man vælge hvilke gardiner, der passer bedst til ens eget hjem i ro og mag.

Det kan godt lyde som om, det er dyrere end selv at gå ned og købe dem, men gardinerne koster faktisk en smule mindre end i andre butikker, fordi de har prismatch med ekstra 5%. Det vil i alt sin enkelthed sige, at man kan få alle gardinerne en smule billigere end det billigste sted, man selv kan finde.

Spar tid og penge

Gardinbussen er et nyt og ret smart koncept, som passer ret godt ind i en tid, hvor man i forvejen kan få bragt stort set alting ud. Så hvorfor skulle man ikke også kunne få brag gardiner ud? Hvis det lyder som noget, der kunne passe ind i din hverdag, så prøv at undersøge deres udvalg og se, om der er noget, du gerne vil have testet i dit eget hjem. Så kan man nemlig få dem ud, uden det koster noget. Så kan man danne sig et overblik over hvilke gardiner, der bedst passer i de forskellige rum og stille og roligt vælge den rigtige farve og model. Så sparer man både en lille smule på pengene og på tiden.