Sådan får du dit hjem fyldt op, uden at det ser for rodet ud

Ønsker du et hjem uden nøgne hjørner, tomme vægge og minimalistisk tortur? På trods af, at det har været på mode det sidste lange stykke tid, så skal du ikke være bange for at fylde dit hus med møbler, nips og unikke detaljer.

Et minimalistisk hjem for nogen, minder mest af alt om et ekkofyldt museum. Det kan der dog let laves om på, hvis du er en af dem, der ønsker en mere hjemlig bopæl. Her kommer der lidt tips til dig, der skulle lede efter inspiration til hjemmet.

Små møbler

Du kan eksempelvis starte med at tilføje skamler, små reoler, opbevaringskister og skænkeborde. Dette er alt sammen gode ting, der kan være med til, ikke bare at give mere fylde til dit hjem, men også have flere steder, at placere vaser, planter, nips og bøger. Du kan også skaffe dig et af de populære sideborde på https://sideborde.dk/. Sideborder kan stilles hvor end du føler for at de skal stå, og så er de gode til at udstille dine pynteting.

Planter, planter og atter planter

Selvom du måske er typen med mangel på grønne fingre, så pynter planter i dén grad hjemmet op, og giver husets indre et mere naturligt udseende. Imens der er nogle planter, som man nærmest skal puste til for, at de visner og dør, så findes der også en del nemme planter, såsom kaktusser. Der er også andre planter, der er nemme at holde, men skulle du have firbenede venner, så husk at tjekke om de udvalgte er giftige. Derudover kan en hængeplante eller to også tilføjes til din samling, hvis der skulle mangle lidt aktivitet fra loftets side af.

Store som små lamper, samt tæpper

En stor, flot guldlampe nær læsekrogen er både stilfuldt og praktisk, men mange er også begyndt at tilføje små lamper til samlingen. Det kan eksempelvis være små bordlamper i vindueskarmen, lyskæder i gardinstangen eller hængelamper overfor vinduerne. Det giver også huset et hyggeligt ydre om aftenen, ligesom mange tilføjer solcellefakler til indkørslen. Derudover er tæpper gode at fylde dit hus med, for de fylder nemlig ikke pladsmæssigt, og så kan de fås i mange former og farver. Nogen lægger også dyreskind langs gulvet.

Overvej hvilke møbler der må fylde

Mange vil gerne have en stor flad-ud-sofa, et langt spisebord, brede senge og måske endda et boblebad. Overvej hvad der må fylde, og minimer så resten, så husets indre ikke virker for indelukket og klemt sammen. En behjælpelig ting kunne være at få ryddet op i dine møbler, samt komme af med dem, der skulle være funktionsløse. Overvej, om du virkelig har brug for både spisebord i køkken og spisestue, og tilføj hyggelige detaljer, som en gyngestol foran pejsen med matchende bladkurv til. Derudover er der mange der forsøger sig med at flytte rundt på tingende i huset, og det er også tit her at man finder ud af, at pladsen i rummende kan bruges forskelligt.