Sådan indretter du din stue

Når man indretter sin stue, så handler det om at skabe luft, tage modige valg og tænke praktiske opbevaringsmuligheder ind. Stuen er et rum fuld af muligheder, men også et af de sværeste rum at indrette, da den er samlingsstedet i hjemmet og et rum, der gerne skal være fuld af mange forskellige funktioner. For stuen danner grundlaget for afslapningen efter en travl arbejdsdag og for det sociale samvær med familie og venner. Der skal være plads til det hele i stuen, og en god måde at give stuen personlighed på er ved at tilføje Boliginteriør.

Hvad skal stuen benyttes til?

Inden man begynder på at indrette sin stue, så kan det være en fordel, at man har besluttet, hvad stuen skal bruges til. Man kan stille sig selv spørgsmål som, hvor skal den primære spiseplads være? Hvor meget behov er der for ekstra lyskilder? Vil man have naturen som et element i sin stue? Alle disse spørgsmål bør man overveje, før man begynder at indrette stuen. Dette kan være med til at afgøre, hvilke møbler der vil egne sig til indretningen. Derudover vil det være nemmere at skabe en rød tråd i indretningen, da man har taget de overordnede beslutninger til indretningen af stuen, der kan suppleres med Boliginteriør. 

Et let og luftigt udtryk

Når man indretter sin stue, så kan det være en fordel, at man sørger for, at der er luft omkring møblerne. På den måde undgår man at skabe et rodet udtryk. Man får derimod skabt et let og luftigt udtryk, som giver en fornemmelse af, at rummet er større, end det er. Dette trick kan bruges uanset, hvilken størrelse stue man har. En god huskeregel, når man er ved at indrette sig, er, at man bør placere sine møbler 10-15 cm fra hjørnerne i stuen. Dette skaber en god og fri ventilation omkring møblerne.

Tag chancer

Når man indretter sin stue, så skal ens personlige stil gerne vises frem. Derfor handler det sidste råd om, at man skal turde at tage chancer og være modig. Vælg Boliginteriør, som du måske ikke i første omgang havde tænkt ville passe ind. Man kan også tage chancer ved at vælge farverige vægge, mønstrede tapeter eller en bemærkelsesværdig sofa. Man bør kaste sig ud i det og prøve sig frem. På den måde får man skabt en stue, som både er unik og har en wow-effekt for husets gæster. Man kan med fordel vælge at bruge 2-3 farver, som går igen i hele stuen, så man får en rød tråd.