Selvklæbende bogstaver giver liv i jeres hjem

Selvklæbende bogstaver er en perfekt og nem måde at dekorere din firmabil på. Du designer selv og vælger størrelse og farve. Din firmabil er en god markedsføring for dit firma.

Hvordan får jeg lavet en folietekst med selvklæbende bogstaver?

Det er faktisk meget nemt. Der findes leverandører af selvklæbende bogstaver og tal, som kan hjælpe dig med at designe lige præcis det, du ønsker. De fleste ting kan du endda selv bestille online på deres hjemmesider. De selvklæbende bogstaver kan bruges til alt muligt, både for dig i dit private hjem og for dig, som har en virksomhed.

 

Mange muligheder

Du kan bruge de selvklæbende bogstaver til din postkasse, din væg, dit arkiv, din bil, dit kontor eller din butik. De findes i alle mulige udgaver, faconer, størrelser og farver. Du kan endda få neon-foliebogstaver i flotte pangfarver. Fordelen ved de selvklæbende bogstaver er, at de altid kan skiftes ud uden for meget besvær. Sørger du for at vælge en leverandør, som leverer en ordentlig kvalitet, så kan du også være sikker på, at de selvklæbende bogstaver holder længe. Skal de monteres udendørs, så skal de selvfølgelig være vejrbestandige. Det er især vigtigt, hvis du skulle være den heldige ejer af en båd og gerne vil have bogstaver og tal som klistermærker til din båd.

Bogstaver og tal til dit hjem

De kan bruges til mange forskellige ting. Måske vil du have en sød tekst på bagklappen af din bil som f.eks. ”Mors Dyt”, ”Børn i bilen” eller ”Hund i bilen”. Den kan skrives i selvklæbende bogstaver og er supernem at både montere og fjerne igen, når du på et tidspunkt beslutter dig for noget andet. 

Det er blevet meget moderne at have en personlig wallsticker over sofaen i stuen, over sengen i soveværelset eller børneværelset. Det kan være et kendt citat eller en helt personlig ting, man gerne vil give udtryk for. 

Bogstaver og tal er meget benyttet til postkasser, både udendørs ved huse og indendørs i beboelsesejendomme. Det er en nem måde at angive sit navn og husnummer eller lejlighednummer på. Tænk altid på at vælge den rigtige størrelse og farve, så teksten kan ses på afstand, og tag hensyn til baggrundsfarven.

Dit firmas logo og reklamer

Selvklæbende bogstaver er en perfekt og nem måde at dekorere din firmabil på. Du designer selv og vælger størrelse og farve. Din firmabil er en god markedsføring for dit firma. Forbipasserende lægger mærke til firmanavnet og dit slogan, hvis du har et sådant.

 

Wallstickers

Det er meget moderne at bruge en wallsticker med et budskab eller et citat f.eks. på kontoret, i mødelokalet eller i receptionen. En wallsticker kan du få designet som folietekst i selvklæbende bogstaver med dit firmalogo, tekst og i den størrelse, du måtte ønske. Den er også perfekt at bruge på en stand, hvis dit firma deltager i messer. Du kan endda vælge at få selvklæbende bogstaver i flourescerende pangfarver. Det er noget, som virkelig skaber opmærksomhed.

 

Selvklæbende bogstaver er helt perfekte til budskaber og reklamer på en butiksrude. Det kan være til helt elementære ting som åbningstider og telefonnummer. Det kan også være til information om tilbud, rabatter og anden reklame. De er nemme at fjerne igen og at skifte ud. Det handler om at skabe opmærksomhed, når potentielle kunder går forbi. Tydeligheden bestemmer du selv ved hjælp af f.eks. størrelse og farver. 

 

Du vælger selv, hvad du vil have, så brug fantasien. Det meste kan lade sig gøre.

Design dine selvklæbende bogstaver her