Smarte løsninger til indbyggede skydedøre til dit hjem

Dette indhold er sponsoreret

God adgang mellem rummene i hjemmet er essentielt for en åben og rummelig følelset. Med flotte og rummelige døråbninger vil dit hjem føles større og mere åbent, end hvis du har flere vægge eller lukkede døre. 

En smart måde at kombinere følelsen af rum og åbenhed med de praktiske egenskaber fra en dør, er ved at montere indbyggede skydedøre i hjemmet. Disse er nemme at åbne og lukke, de tager ikke plads i rummet og de kan fås i mange designs og faconer. 

Hos Eclisse finder du et stort udvalg af indbyggede skydedøre til dit hjem. Her finder du et udvalg til både enkelt- og dobbeltdøre, runde skydedøre og automatiske skydedøre. Dermed kan du næsten med sikkerhed også finde en løsning, som vil passe ind i dit hjem. 

Hvad er en indbygget skydedør?

En indbygget skydedør er en dør, som du ikke åbner op ind til et rum. I stedet åbner du døren mod siden, så den glider til højre eller venstre for dig. Når en skydedør er indbygget, så betyder det i praksis, at når døren er åben, så kan du ikke se den.

Dette skyldes, at døren monteres således, at når du åbner døren, så glider døren ind i karmen i væggen. Dermed har du en fuldkommen åbning, uden nogen synlige døre, når du åbner dine indbyggede skydedøre.

Omvendt kan du lukke dine skydedøre, som dækker fra gulv til loft på samme måde som med en almindelig dør. Du lukker enten skydedøren i siden af dørkarmen, eller du kan lukke den på midten, hvis du monterer en dobbelt indbygget skydedør. 

Mange praktiske fordele ved en skydedør

At have skydedøre i hjemmet har mange praktiske fordele, som du vil kunne få glæde af, når du har fået monteret skydedøre i hjemmet.

Først og fremmest tager døren ikke nogen plads op i hjemmet. På grund af den indbyggede funktion, har du ikke nogen dør hængende i hjemmet, når du vil have åbent ind til andre rum. Dermed kommer dit hjem til at se mere indbydende og åbent ud. 

En skydedør er også nemmere at håndtere for alle aldre. En almindelig dør kræver oftest flere kræfter og et momentum bag sig, for at kunne blive åbnet. Dette kan for nogle være belastende for armen og kroppen. 

En skydedør er til gengæld brugervenlig og er nem at skubbe op og i igen, uden det kræver nogen form for momentum eller særlig styrke.