​​Tag sommeren med ind i boligen

Sommeren er snart over Danmark, og med den kommer varmen, blomsterne og den blå himmel. Det er en skøn årstid, hvor mange ynder at bruge så meget tid som muligt udenfor. Man er dog aldrig sikret godt vejr i Danmark, og derfor må man overveje, at tage sommeren med indenfor, og nyde farverne og duftene, som den bringer, der. Her er tre tips til, hvordan du gør din bolig mere sommerlig.

 

Tag farverne med indenfor

Mange forbinder sommeren med friske, røde jordbær, flotte farver og farverige sommerfugle, der flyver rundt. Du kan forsøge at tage stemningen med indenfor, til de dage, hvor vejret ikke er til at man er udenfor. Derfor skal have glas eller kander, der passer til sommerens smukke farver. Anna von lipa, for eksempel, findes både som glas, kander og vaser i mange forskellige farver, størrelser og mønstre, og derfor passer de perfekt til sommerbordet. Du kan mixe og matche som du har lyst til, for en del af charmen ved anna von lipa er, at vaserne ikke behøver at være ens, hverken i farver eller mønstrene i glasset.

 

Brug friske blomster

Naturen er en stor del af den danske sommer, og derfor er det også naturligt, at tage noget af den med indenfor. Køb friske blomster på markedet eller i supermarkedet, eller tag selv i skoven og klip buketter, du synes er flotte. Blomsterne behøver ikke være hverken samme farve, størrelse eller af samme slags for at se godt ud sammen, og jo flere forskellige du har, jo mere sommerligt kommer det til at se ud. På den måde får du både nogle af sommerens farver og dufte med indenfor, og du kan let skifte dem uge efter uge. Med anna von lipa vaser, har du noget forskelligt, der både passer perfekt til de enkle blomster og de større sommerbuketter. Og ligesom med glassene, kan vaserne fra anna von lipa sagtens være forskellige i både farver og mønstre. Stil blomsterne i køkkenet eller ved køkkenbordet, og nyd duften af dem, når du laver mad eller spiser middag.

 

Nyd sommeraftenerne

Den danske sommer skal ikke kun nydes om dagen, når solen står på sit højeste. Solen går sent ned i sommerhalvåret, og derfor kan man ofte sidde udenfor til sent ud på aftenen. De aftener, hvor vejret er til at sidde indenfor, bør man have noget lys, der afspejler den stemning, som sommeraftener ofte bringer. Du kan købe en le klint bordlampe, så du har mulighed for at nyde de indendørs sommeraftener i et flot lys.