Tag turen til Ballerup

Hvis du er på udkig efter spændende og interessante oplevelser i Ballerup, så er du kommet til det rette sted! Herunder på siden har vi udvalgt en række oplevelser i Ballerup, som du bare ikke må gå glip af når turen går til en af Danmarks største byer i hovedstadsområdet. Tag et kig her og få et overblik over Ballerups mange hyggelige oplevelser.

Ballerup ligger kun 20 minutter fra København Centrum, og byder på interessante steder, som f.eks. Ballerup Stadion, Ballerup Super Arena og Ballerup Event Center som tre store arenaer til koncerter, sportsbegivenheder og andre kulturelle aktiviteter. Byen har også et stort shopping center, bedre kendt som Ballerup Centret, der tiltrækker shopping elskere fra hele landet. Ballerup ligger også tæt ved Måløv Sø nær grønne områder med stier, så det er meget nemt at kombinere en tur til byen med motion i den skønne natur. Du kan evt. læse mere om byen her.

Ballerup Super Arena

I Ballerup Super Arena kan du opleve fantastiske sportsbegivenheder. Arenaen er en af Europas største og blev bygget til at huse sportsbegivenheder, koncerter og kulturelle aktiviteter. Ballerup Super Arena byder på en helt speciel atmosfære, uanset om du besøger den som tilskuer af et sportshold eller kommer forbi til en koncert. I Ballerup Super Arena har det blandt andet være kunstnere som Dolly Parton.

Harrestrup Ådal

Her i Harrestrup Ådal er der flot og nydelig natur. Stedet er grønt og et populært naturområde i den sydlige del af Ballerup Kommune. Harrestrup Ådal er godt egnet til børnefamilier eftersom naturområdet byder på gode legemuligheder, et madpakkehus og en grillplads.

Ballerup Museum

Her kan du opleve landsbylivet og blive klogere på Ballerups immigranters historier gennem tiden samt nyde museets to haver, der er virkelig hyggelige.

Søndergaard

Ved Søndergaard finder du et flot nyt by- og boligkvarter i Ballerup. Stedet byder både på smuk natur, men også kunstværker og spændende arkitektur.