Tips til at spare plads i en lille lejlighed

Det er faktisk ikke super essentielt at have en stor lejlighed for, at man kan have masser af plads i boligen. Man kan nemlig stadig have en masse plads i en lille lejlighed, hvis man blot er lidt smart med indretningen. Her får du nogle gode tips til at spare plads i en lille lejlighed.

Få en sovesofa

En Sovesofa er virkelig smart, hvis du gerne vil spare ekstra meget plads i din lille lejlighed. Denne kan nemlig benyttes til to formål. Den kan benyttes som sofa om dagen, og den kan benyttes som seng om natten. Det er meget fordelagtigt, hvis du ikke har tilstrækkeligt nok soveværelser.

Køjeseng til børnene

Du kan endvidere spare plads i børneværelset, hvis du anskaffer en god køjeseng til børnene. Dette er ligeledes fordelagtigt, da børnene hermed har mulighed for at dele et meget småt soveværelse. Det er også en god måde at styrke søskende-båndet.

Køb væghylder

Væghylder er meget smarte at have, når man gerne vil indrette lejligheden på flot vis samt spare plads i lejligheden. Væghylder fylder typisk ikke særligt meget, og de kan derfor placeres mange forskellige steder i lejligheden. De er således gode at bruge til opbevaring.

Smarte skabe

En anden god opbevaringsmetode er at købe smarte skabe til lejligheden. Du kan finde flere skabe, som kan opbevare mange forskellige ting helt uden at bruge alt for meget plads. Du kan således finde nogle skabe, som har et godt design, og som passer til indretningen af lejligheden.

Lyse farver forstørrer

En god måde hvorpå du kan skabe en illusion om en større lejlighed, er ved at fylde lejligheden med lyse farver. Det er nemlig velkendt, at lyse farver kan få et småt rum til at virke som et større rum. Du kan således vælge at male lejligheden med lys maling, eller du kan bruge lyse møbler.