3 tips til at finde det rigtige tagfirma

Der er god grund til at få lagt nyt tag, hvis det gamle er slidt eller utæt. Taget er det sted på huset, som er mest udsat, og derfor kan du risikere, at det får alvorlige konsekvenser for boligen, hvis det ikke er tæt. Er det på tide med et nyt tag, finder du herunder en række gode råd til, hvordan du finder det rigtige tagfirma.

Find en række lokale tagfirmaer

Det er vigtigt, at du ikke bare vælger det første og bedste tagfirma, du falder over. Men hvor finder jeg et tagfirma i København eller andre steder i landet? Der er mange forskellige muligheder, men typisk starter du med at søge på nettet efter tagfirmaer i dit lokalområde.

Her får du en række resultater, som du kan undersøge nærmere. Find en række forskellige tagfirmaer, som du synes virker interessante. Der er mange muligheder, og det er ikke altid, at de bedste er dem, som ligger på side 1 i Google. Du kan derfor også finde flere muligheder ved at klikke dig længere ned i søgeresultaterne.

Tjek tagfirmaernes anmeldelser på nettet

Du bør udvælge omkring 4-6 tagfirmaer, som du synes virker til at være dygtige til det, de laver – og som du kunne forestille dig lægge dit nye tag. Når du har gjort det, kan du begynde at undersøge anmeldelser fra tidligere kunder.

Her har du mulighed for at finde ud af, om de tidligere kunder har været tilfredse med det arbejde, som virksomheden har udført. Du kan bruge både Trustpilot. Facebook og Google til at tjekke deres anmeldelser, men det er vigtigt, at du undersøger det grundigt.

Falder du over en virksomhed, som ikke har nogle tidligere anmeldelser, er det ikke nødvendigvis et tegn på, at de ikke er dygtige til det, de laver. Hvis du stadig synes, at de virker interessante, kan du med fordel forsøge at indhente eksempler på tidligere arbejde.

Indhent flere tilbud, så du opnår den bedste beskrivelse

Under din søgen vil du formentlig finde nogle virksomheder, som du ikke synes er interessante, fordi de ikke har fået positive tilbagemeldinger fra tidligere kunder. Er det tilfældet, kan du med fordel lade være med at kontakte dem.

Du bør gerne have en liste med 2-4 virksomheder, som du synes er interessante. Dem bør du forsøge at indhente et tilbud fra, så du kan sammenligne deres priser. Du bør ikke altid vælge på baggrund af pris, men derimod en kombination af pris, tilbagemeldinger fra tidligere kunder, referencer og din mavefornemmelse.