Elcykel dame

Elcykel dame

Udvalget af elcykel dame modeller er støt stigende. Produktionen er under konstant udvikling og udvalget bliver kun større og bedre. Der findes elcykel dame modeller til enhver motionsform, så det er stadig muligt at køre mountainbike og racercykel.

Elcykel dame modeller

Som med alle andre cykelproducenter, så er elcykel producenterne også med helt fremme i udviklingen af elcykel dame modeller. Der skal være noget for enhver smag, men de skal også kunne bruges i forskellige sammenhæng.

 

Det skal stadig være muligt at bevare sine interesser og motionsformer, selvom kroppen ikke kan det samme mere. Derfor er det også muligt at få elcykel dame mountainbikes eller racercykler. Med disse muligheder kan du stadig bevare glæden ved at bevæge dig rundt, som du foretrækker det. 

 

Der findes stadig de klassiske elcykel dame modeller, som du kender dem. Men det er også muligt at få elcykel dame modeller der er mere strømlinet i looket. Det kan være ved at batteriet er integreret i selve stellet, at opbygningen af modellen minder mere om en almindelig cykel. Uanset hvad er der en elcykel dame model til lige netop dig og dine behov.

Elcykel dame med front- eller centermotor

Det er meget individuelt hvad kunderne foretrækker af motor. Men valg af motor afhænger meget af behovet og brugen af elcyklen. De fleste forhandlere anbefaler centermotor, da centermotor giver en større stabilitet og velbalanceret cykel. Det sikre dig en god cykeloplevelse. 

Elcykel dame med frontmotor 

Elcykel dame med frontmotor er placeret forrest på forhjulet. Med frontmotor er du sikret fremdrift uden for meget egen hjælp. Det vil sige, at du ikke skal træde hårdt i pedalerne for at få den ønskede hjælp til cykelturen.

En elcykel med frontmotor er lettere end en elcykel med centermotor. Det gør det nemmere at komme rundt. Ved at have batteriet placeret under bagagebærret, opnår du større stabilitet på cykel. 

Frontmotor anbefales til de mindre cykelture, til at bevæge sig rundt i nærmiljøet. 

Elcykel dame med centermotor

Med centermotor har du den placeret i kranken nederst på stellet. Elcykel bliver en anelse tungere, men der er større stabilitet og du får en mere sikker cykeloplevelse ved den er velafbalanceret. 

En elcykel med centermotor kræver, at du selv lægger kræfter i for at skabe fremdrift. Jo flere kræfter du lægger i, jo mere hjælp opnår du. Elcykel med centermotor anbefales til de længere cykelture, hvilket både batteriet og motoren er produceret efter.