Opgradér til en tørretumbler med varmepumpe

I de miljøbevidste tider er der mere og mere fokus på teknologien bag energibesparelse. Det betyder, at især husholdningsmaskiner konstant bliver forbedret og gjort mere miljøvenlige. Dette er godt for samvittigheden, men det er også godt for pengepungen.

Hvad er en tørretumbler med varmepumpe?

En varmepumpe tørretumbler er en tørretumbler med en affugter, som bruges til at affugte luften. Derudover genanvender den varmen og mindsker dermed energiforbruget. Normale tørretumblere spilder varmen ved bare at lukke den ud. Her bliver varmen genbrugt, og det er godt for energiforbruget!

Den bæredygtige løsning

Der er ingen tvivl om, at denne type tørretumbler er den mest bæredygtige løsning. Energiklassen ligger i top, hvilket betyder, at du kan spare mange penge i det lange løb. Nu tænker du måske, at denne version til gengæld er dyrere end normale tørretumblere. Men der tager du fejl. Producenterne har lanceret tørretumblere med varmepumper i en yderst konkurrencedygtig prisklasse. Derfor behøver du ikke lave en større investering for at få denne version med hjem.

Kan tørre alle dele fra garderoben

Måske er du ved at være træt af at skulle sortere det våde vasketøj, inden det kommer i tørretumbleren? De fleste hustande har som regel ét eller flere stykker tøj, som ikke kan tåle tørretumbleren. Dette behøver du ikke at frygte med denne tørretumbler. Den er yderst skånsom mod dit tøj, hvilket betyder, at selv uld kan komme med ind i tromlen.

Flere teknologiske muligheder

Det er ikke kun tv og smartphones, der bliver mere teknologisk avancerede. Det gælder også tørretumblere. I dag kan du få tumblere, hvor du ikke behøver at rense filteret efter hver tur. Tørretumbleren kan sågar forbindes til din smartphone, så du har mulighed for at styre den, fra hvor end du er. Der findes også en sensorstyret funktion, som sikrer, at dit tøj ikke skrumper under tørringen. Det kan lade sig gøre, ved at tørretumbleren sænker temperaturen, og dermed skåner dit tøj. Maskinen kan også indstilles efter, hvor meget tøj der ligger i maskinen og dermed forkorte tiden ved mindre vaske. Igen er der mulighed for at spare på energiforbruget.

Der findes som sagt mange forskellige funktioner, og det er måske ikke alle funktioner, du har brug for. Hvis du er i tvivl om, hvilken tørretumbler du skal have, findes der flere sider, der kan hjælpe dig på rette vej. Det vil gøre valget af tørretumbleren langt nemmere.