3 ting der er værd at tænke over, inden jeres virksomhed går på juleferie

Det er snart jul, og det er bare dejligt. Juletiden bringer en masse glæde og hygge med sig. Men inden I kan sige “tak for i år”, og smutte hjem til familien, er der nogle ting, I skal tænke på, inden I lukker og slukker.

Juletiden har rekord for fleste indbrud

Som julen er herlig, så er det også i julen, der sker flest indbrud. Både ved private, men også ved virksomheder. Ingen er på arbejde i juledagene, så der er rig mulighed for, at tyvene kan gå på rov. Hvis I gerne vil undgå at få indbrud hen over julen, skal I sørge for at sikre jeres virksomhed. Det kan I gøre med overvågningskameraer og alarmer. Men hvis I vil sikres meget bedre, skal I overveje at anskaffe jer en tågealarm. En tågealarm er en alarm, der fungerer ligesom så mange andre tyverialarmer bortset fra, at en tågealarm udsender en masse tåge, så tyven ikke kan se noget. Og så bliver det jo svært at stjæle, ikkesandt?. Hvis det lyder spændende, så læs mere om tågesikring til erhverv her.

Husk de stakkels planter

De fleste virksomheder har planter stående hist og her på kontoerne og i gangene. Når det bliver juleferie, skal I huske, at planterne også skal vandes hen over julen. I vil nødigt dukke op efter nytår til en masse døde planter -det vil de færreste nok.

Tænk på elregningen

Når I går på juleferie, er det vigtigt, at I husker at slukke lysene og computere og hvad der ellers kunne stå at bruge en masse strøm. Det vil både være godt for jeres elregning, men det er også godt for klimaet i det lange løb.

Hvis I husker disse tre ting, så kan I med god samvittighed holde fri og nyde julen.