Gør det selv sæsonen nærmer sig

Gør det selv sæsonen nærmer sig, og mens du venter på at det varme vejr melder sig, kan du begynde at overveje, hvilke ting der skal stå på denne sæsons to-do liste.

Måske skal terrassen udvides eller males? Måske trænger du til nye havemøbler? Eller også skal der måske plantes nye buske og træer? Mulighederne er mange, og det er altid dejligt at dagdrømme lidt og have en masse spændende visioner for, hvordan hjemmet og haven skal indrettes.

Ideer til gør det selv projekter

Der er mange ting, som du selv kan gøre i din have. Du kan selv indrette den i forhold til bede, buske, træer, osv. Du kan eventuelt søge på internettet og på den måde få nogle gode ideer til, hvordan du kan sammensætte de forskellige bede.

I bund og grund handler det om, at du udvælger dig nogle planter og blomster, som du synes er pæne sammen. Der er fri leg med at placere dine planter rundt omkring i haven på en måde, som falder i din smag.

Der er naturligvis nogle projekter, som afhænger lidt af dine håndværksmæssige kompetencer. Hvis du for eksempel gerne vil udvide terrassen, så kan det godt være, at du får brug for lidt hjælp. Heldigvis er der masser af andre ting ved terrassen, som du selv kan ordne.

For eksempel kan du selv male terrassen, og du kan også uden problemer selv indrette den, når det kommer til havemøbler og nips. Hvis den er slemt medtaget kan du overvejer at skifte brædderne. Såfremt skelettet til terrassen er som det skal være, kan du sagtens selv skifte brædderne. Det er i nogle tilfælde lettere end at male den, hvis den skal slibes ned først og alligevel kun holder i nogle år endnu. Du kan finde terrassebrædder her og regne lidt på, hvad der bedst kan svare sig-.

Hvis du virkelig elsker gør det selv projekter, så er der også masser af projekter, som du kan gøre indenfor mens vejret er koldt. For eksempel kan man selv lave lanterner af pileflet, og dem kan du passende lave om vinteren, mens vejret er koldt, og så er de klar til at sætte ud på terrassen, når foråret melder sin ankomst.