Gør dit hjem rustikt og unikt med et plankebord

Trænger dit hjem til et friskt og moderne pust? Det rustikke udtryk bliver mere og mere populært i de danske hjem.

En ting der kan være med til at gøre din indretning mere rustik og derfor også mere moderne, er et plankebord. Plankeborde vinder mere og mere frem i de danske hjem, da plankebordets robusthed gør, at det egner sig godt som både spisebord, tegnebord og arbejdsbord. Rustikke plankeborde er af den grund meget populære og udvalget er også stort.

Hvordan sikrer jeg mig, at et plankebord passer i mit hjem?

Uanset om du bor i en lille lejlighed eller i en stor villa, kan du helt sikkert finde et plankebord, der passer lige til dit hjem. Mange forhandlere tilpasser nemlig bordene efter kundens ønsker og behov. Derfor kan alle anskaffe sig et plankebord i alle mulige størrelser, så det passer lige ind i alle slags hjem.

Det er ikke kun i privaten, at plankeborde er blevet et stort hit. Mange restauranter er også begyndt at benytte sig af lange plankeborde til de større grupper af spisende. Her er plankebordet med til at give gæsterne en æstetisk oplevelse ved deres besøg.

Bæredygtig og moderne

Udover at være moderne og medvirkende til at give et opløftende look i indretningen er plankebordet også et bæredygtigt valg, da nogle borde er produceret af træ, som har været anvendt i nedlagte konstruktioner.

Denne produktionsmetode er også medvirkende til at gøre hvert plankebord unik, da det genanvendelige træ kan have hver sin form for udseende. Det enestående design er medvirkende til, at plankebordet er blevet så populær hos befolkningen.

Hvordan vælger jeg den rigtige forhandler?

Som skrevet er udvalget af plankeborde stort, og hvordan vælger man så lige den helt rigtige forhandler og producent? Tiltaler det dig, at dit plankebord bliver tilpasset efter mål, og at det er unikt og bæredygtigt, er det oplagt at gå på udkig på nettet, hvor mange virksomheder med speciale i håndlavede møbler holder til. Hos disse producenter er der kælet mere for detaljerne end hos de store møbelbutikker, hvor alle møbler har været igennem præcis det samme forløb. Dette medvirker til, at alle produkter ligner hinanden til punkt og prikke, hvilket udelukker det unikke, som mange mennesker er på udkig efter.

En anbefaling herfra vil være at kigge på Thors Design, hvor de blandt andet producerer specialdesignede plankeborde af bæredygtige materialer. Derudover har de et stort udvalg af andre møbeltyper.