Hold varmen med varme på abonnement

Vores liv er fyldt med abonnementer for eksempel telefoner, streamingtjenester, måltidskasser, fitness, leasing af biler – og nu kan du altså også på installeret en varmepumpe på abonnement.

Har du et ældre træpillefyr, gas- eller oliefyr, der ikke altid er stabilt og kræver en masse vedligeholdelse, skulle du overveje at få et gratis tilbud på en lydløs luft til vand varmepumpe inklusiv installation.

 

Slip for den store investering

En luft til vand varmepumpe er en vedligeholdelsesfri og klimavenlig opvarmning, men det kan være en stor omkostning at få den installeret.

Hvis du køber din varmepumpe på abonnement, hvor en leverandør står for installation, service og vedligehold af varmepumpen, så slipper du både for den store investering her og nu samtidig med, at du slipper bekymringerne for dit gamle fyr.

En varmepumpe kører nemlig helt af sig selv og giver dig en besparelse på elregningen, ligesom varmepumpen kræver minimal vedligeholdelse samtidig med, at du skåner miljøet.

Ved at vælge en abonnementsordning, skal du kun betale en mindre opstartsbetaling, som er fradragsberettiget under “Håndværkerfradraget”. Efterfølgende er der kun en betaling for abonnement og varmeforbrug. Du undgår altså at skulle betale et et større beløb ved køb af varmepumpen og installeringen, et beløb som nemt kan løbe op i kr. 100.000 – 130.000.

Abonnementsaftalen kan opsiges med en måneds varsel, hvilket er meget smart, hvis der pludselig sker et ryk med ny teknologi.

Som varmepumpekunde kan man få reduceret elafgift. Det kan være en ekstra fordel, hvis du er ejer af en el- eller hybrid bil.

TIP! Du kan få op til 25.000 kr. i tilskud til at få installeret en varmepumpe på abonnement, hvis du skrotter dit gamle olie- eller gasfyr.

Det er leverandøren af varmepumpen, der søger og giver tilskud til dig som boligejer, der gerne vil have installeret en varmepumpe på abonnement.

Når du køber din varmepumpe på abonnement, er du sikker på, at du ikke får uforudsete udgifter til hverken service eller reparationer i aftaleperioden. Der bliver også holdt øje med, at dit system kører, som det skal. Når din varmepumpe er slidt, får du installeret en ny uden beregning.

Deltag aktivt i den grønne omstilling

Ved at investere i en klimavenlig luft til vand varmepumpe viser du, at du gør noget aktivt for miljøet.

Bestil allerede i dag et gratis og uforpligtende tilbud på en luft til vand varmepumpe på abonnement.

Du kan have din nye varmepumpe installeret indenfor 1-2 dage.