Ønsker du et bedre lysindfald i din stue?

Vi går nogle mørkere og koldere måneder i møde. Det betyder, at det er mørkt, når vi tager afsted på arbejde. Og snart er det også mørkt, når vi vender hjem fra arbejde. Men sådan behøver det ikke nødvendigvis at være.

Måske bor du i et hus, hvor haven har tætplantede træer. Enhver ved, at et stort bøgetræ kan vokse sig stort og stærkt. Når det står i haven og fylder, kan det måske være skyld i, at solens naturlige lys ikke kigger ind ad dine vinduer. Derudover skinner solens stråler mindre og mindre igennem i denne tid. Det er der heldigvis råd for – læs med her!

På med bukserne og skab lys – sikkert!

Hvis træerne i din have skal fældes, kræver det, at du har det rette udstyr og den rette beklædning. Måske er det første gang, du skal i gang med at fælde de store træer. Det kan også være, at du har gjort det en masse gange før. I hvert fald er det vigtigt at tænke på sin egen sikkerhed, når man påbegynder sådan et haveprojekt. Et forslag er at anskaffe sig sikkerhedsbukser til motorsav. Med sådan et par bukser kan du undgå at komme til skade, hvis uheldet skulle være ude. Det kan også være en idé at have en hjelm på hovedet og nogle sikkerhedshandsker på hænderne. Udstyr og tilbehør til motorsaven fås i forskellige modeller, farver og så videre. Lad dig inspirere og find det, som passer til dig og dine behov.

Når haven bliver et fælles projekt

Når motorsaven, sikkerhedsudstyret og træerne er klart, hvorfor så ikke gå i gang og få skabt lys? Det kan eksempelvis gøres i selskab med familie og nære venner. Spis noget god mad, få noget drikkelse og lav lyspunkter – både til dine relationer, i din have og i dit hjem.