Efterisolering af loftet

Efterisolering af loftet, sådan undgår du at fyre for fuglene

Med efterisolering af loftet sikre du at din bolig holder på varmen. Det gør at varmen bliver bedre fordelt rundt i din bolig, så det er dig der nyder godt af varmen og ikke fuglene. 

Benyt gratis isoleringstjek før efterisolering af loftet

Er du i tvivl om dit hjem trænger til efterisolering, så det muligt at benytte dig af et gratis isoleringstjek. Her kommer der en professionel isolerings rådgiver ud og laver en grundig gennemgang af din bolig. Efterfølgende vil du bliver informeret om, hvad der er anbefales at efterisolere. 

 

Under gennemgangen vil du også blive informeret om, hvilken isoleringsmateriale der anbefales til isoleringsarbejdet. Rådgiveren informere om, hvor meget der anbefales at efterisolere med for, at opnå det bedste resultat. Du vil også få et indblik i hvad investeringen vil betyde i sidste ende samt, hvornår det er betalt ind igen ved besparelserne på varmeregningen. 

 

Husk på at det er et gratis isoleringstjek, du er ikke forpligtende til at benytte dig af tilbuddet. Det er for at give dig et indblik i, hvad du kan gøre for din bolig og din pengepung i sidste ende.

Indblæsning af granulat til efterisolering af loftet

De fleste isoleringsvirksomheder der er på markedet benytter sig af granulat. Det er et isoleringsmateriale der benyttes til indblæsning. Isoleringsproduktet gør arbejdsgangen nemmere, men der isolere bedre end nogle af de andre produkter på markedet. Der findes også batts og ruller til at efterisolere med, som skal skæres til og tilpasses det ønskede område. 

 

Ved indblæsningen af granulaten kan isoleringen komme helt ud i hjørnerne, det slutter tæt om bjælker, isoleringsrør og installationer. Arbejdet ved indblæsningen er en kortere arbejdsproces end, hvis isoleringspladerne/ruller skal tilskæres og tilpasse. 

Kontakt for yderligere information

Det er altid muligt at kontakte isolerings virksomhederne for, at indhente tilbud eller bestille et gratis isoleringstjek. De er klar til at rådgive og vejlede dig hele vejen.