Termografi afslører, hvor varmen siver ud

Termografi afslører, hvor varmen siver ud

Termografi afslører, hvor varmen siver ud. Det giver et unik indblik i, hvor der skal sættes ind på efterisolering, så du din bolig kan holde på varmen og du kan spare penge på varmeregningen.

Termografi afslører, hvor varmen siver ud på en effektiv og præcis måde

Det kan godt betale sig at gennemgå sit hus med professionel termografering. Det er en effektiv og præcis måde at efterse sit hus, for eventuelle problemstillinger. Så ved du hvor der skal sættes ind for, at lave udbedringer på huset.

 

Termografi er et kamera der foretager temperaturmålinger af huset, ved hjælp af varmestråling. Det foregår ved at via en infrarød måling, som også kan foretages selvom det er mørkt. Det kan godt svare sig at tage termografiske billeder når det er lidt dunkelt, på den måde undgås misvisende varme pletter, som solen kan forårsage. Billeder der tages med termografi er farvelagt, på den måde kan det indikere hvor varmen siver ud. Det giver derfor et unikt billede af, hvor der skal sættes ind med eventuel efterisolering.

Termografi afslører, hvor varmen siver ud ikke blot ved ældre huse

Mange benytter sig af termografering ved istandsættelse af ældre ejendomme/huse, hvor bygge kravene ikke var de samme, som i dag. Forholdene i ældre huse er noget anderledes end ved nye huse i dag. Derfor giver det også god mening med termografi når man ejer et ældre hus.

 

Det kan også svare sig at benytte sig af termografering efter en istandsættelse af huset, så man er sikret at huset har gennemgået den renovering optimering der er aftalt. Her kan man holde håndværkerne op på den kontrakt der er indgået, hvis ikke forholdene er som lovet.

 

Det kan desværre også være nødvendigt at benytte sig af termografi ved nyere boligere. Dette kan være for at afhjælpe eventuel byggesjusk, hvilket kun hører sig til de sjældne tilfælde.

 

Se eventuelle billeder eller videoer på nettet omkring termografering, så kan du opleve hvor effektivt et redskab det er.