Isover isolering til loftisolering

Isover isolering til loftisolering

Isover isolering til loftisolering er et yderst velegnet isoleringsprodukt. Det er oftest granulat der bliver benyttet til loftisolering. Det er velegnet til indblæsning og giver den bedste isoleringsform.

Isover isolering til loftisolering i granulatform

Isover isolering fås i forskellige materiale udformninger, det kan blandt andet fås i batts, plader, ruller eller som granulat. Alle former for udformninger er velegnet til isolering, men det er klart granulaten der er mest benyttet af isolerings virksomhederne.

 

Granulat er et løsuldsprodukt, som er yderst velegnet til indblæsning. Det kan både være til loft- eller til hulmursisolering. Med granulaten kan isoleringen komme ud i alle hjørner, det kan slutte om spær, bjælker, installationer og andet. Det sikre en bedre isoleringsevne.

 

Isover isolering er specielt designet til at kunne udlægges på blandt andet lofter i det Skandinaviske klima. Det Skandinaviske klima er meget omskiftelig, hvilket isoleringen skal være velegnet til. 

Produktet Isover isolering til loftisolering

Isover isolering til loftisolering er et granuleret løsuldsprodukt, der er lavet af smeltet glasmasse. Glasmassen slynges under høj varme ud i tynde fibre, så det minder lidt om candyfloss. Det er et let og meget isolerende materiale.

 

Isover isolering består af genbrugs isoleringsmateriale og produceres med op til 80% genbrugsglas. Det indeholder endvidere plantebaseret materiale, hvilket gør isover isolering klima- og miljøvenligt. 

Kontakt og få gratis isoleringstjek

Det er altid muligt at kontakte isolations virksomheder, telefonisk eller pr. mail. Her kan de være behjælpelige med svar og vejledning omkring isoleringsopgaver og isoleringsmateriale.

 

Du har også mulighed for at få et gratis isoleringstjek af huset. Her får du en grundig gennemgang af hele isolerings tjekket. Samt en vurdering af, hvilke områder i huset der er nødvendige at isolere og, hvad der anbefales at isolere med. Du får også et pris overblik, så du ved hvad din investering koster og indeholder.