Læs med her før du griber malerpenslen

Det er en stor beslutning, når man skal vælge, hvilken farve væggene i hjemmet skal have. Det er trods alt væggene, man skal kigge på hver dag, og den forkerte farve til det forkerte rum kan med lethed ødelægge stemningen. Men på den anden side kan den rigtige farve åbne et rum op og kæde rummet sammen, hvis man vel at mærke ved, hvordan man vælger den farve, som passer godt til både sofaen, skabet og bordet.

Væggene er ikke det eneste, der kan males

Kan man ikke finde vægfarven, som kæder rummet sammen, kan man jo selvfølgelig bare male møblerne. Der er mange, som synes, det er synd at male et flot og naturligt træbord, men der er få ting som er rigtigt eller forkert i boligindretning, og man opdager at det kun fantasien, der sætter grænser, hvis man besøger en online farvehandel. Der er rystende mange muligheder for at designe sit hjem, som man vil have det. Der findes Vintage Paint, som er et utroligt produkt, der forvandler en kedelig taburet til det rene loppefund. Der findes glimmermaling i alle farver, som giver et sprælsk og dejligt energisk udtryk.

Mulighederne er ufatteligt mange

Hvis det alligevel er væggene der står for skud, er maling dog blot en af mange muligheder, for mange vælger at gå med at tapetsere i stedet for. Selvom det kan virke som en 80’er ting, er det en smart og overraskende simpel proces at opsætte tapet. Desuden giver tapetet mulighed for langt mere liv på væggene. Tapetmotiver har udviklet sig meget fra den gang, det bare var brune striber, så hvis det f.eks. er et børneværelse, der skal have en overhaling, ville det være en skam at afskrive tapet med det samme. Gå først på opdagelse online og se hvad markedet kan tilbyde, før muligheden lukkes helt.