Sådan indrette de bedst dit badeværelse i din lille lejlighed

Du er flyttet til en storby for at studere. Det er første gang du flytter hjemmefra, og du har egentlig ikke helt styr på det med boligindretning. Derudover er du vant til et stort hus hjemme hos mor og far, hvor man ikke skulle tænke specielt meget over, hvordan man bedst muligt administrere sine kvadratmetre. Du bliver derfor ramt af chok, da det pludseligt går op for dig, hvor lidt plads der er på sådant et badeværelse i en lille lejlighed. Vi kommer derfor med nogle tips til, hvordan du mest effektivt indretter dit badeværelse, så du stadig kan få plads til alle dine ting.

Find et godt bruseforhæng

Uanset hvor banalt det lyder, så er det vigtigt med et flot og nydeligt bruseforhæng. Grundet til dette er, at når badeværelset er så småt, som det er, så bliver badeforhænget hurtigt iøjnefaldende. Det hjælper måske ikke med pladsen, men det er utroligt vigtigt i forhold til indtrykket af det lille rum.

Knager

Der findes en meget smart former for knager. Det er knager, man hænger bag på døren. Derfor tager de ikke plads for væggen, og du får brugt pladsen “på og bag døren”. Hvis der ikke er håndklædetørrere på badeværelset, kan disse knager altså fungere som det. Det er en smart og effektiv måde at bruge pladsen på, og du får derfor også mere plads på væggene.

Hyldesystem

Til inde ved bruseren er det muligt at få en hængende hyldesystem, som man kan sætte fast på termostaten. På den måde skal du ikke have sæbe osv. stående på gulvet, hvilket kan være ret irriterende, hvis der kun er en kvadratmeter at stå på.

Små skabe

Tit og ofte er der ikke rigtig noget opbevaringsplads til diverse, som for eksempel tandbørster, produkter til hudpleje, voks, makeup mm. Derfor er det en god ide, at finde nogle små skabe, som kan være under håndvasken. Et sted man alligevel ikke bruger til noget, og dette er derfor endnu en smart og effektiv måde at udnytte pladsen i rummet på. I forlængelse heraf, vil vi også anbefale, at man anskaffer sig nogle væghylder, som også kan bruges til opbevaring.

Vi håber, at disse små tips kunne hjælpe dig. Det er svært at pludseligt at skulle finde plads til sine ting på mindre plads, og vi mener altså at forslagene er nogle af de mest effektive.