Hvad er den bedste seng

Senge kommer i mange formater, former, højder, dybder og bredder. De kommer bløde, de kommer hårde. De kommer farvede og de kommer i bokse. De kommer som vand, og de kommer i fjedre. De kommer i alle formater, og de kommer lige som man gerne vil have det.

Så hvordan vil du gerne have det? Hvad skal du bruge? Hvordan skal du sove? Hvad kan du lide? Hvad kan din krop lide? Hvad skal der være i din seng? Hvordan skal din seng være? Der er mange spørgsmål, man kan stille sig selv, inden man finder en perfekt seng.

Hvordan finder du din bedste seng?

Normalt vil man bare sige, at du skal prøve dig frem. Du skal bare ud at prøve alle senge. Du skal bare sove eller ligge i dem alle sammen. Du skal prøve det hele og finde ud af, hvad du kan lide. Kan du lide en hård seng eller en blødere seng? Skal den være den klassiske madras, eller leder du efter en vandseng? Måske leder du efter en bold seng, hvor der er bolde inde i materialet, som kan forme sig til din krop? Normalt vil man bare sige, at du skal prøve det hele, så du ved, hvad du kan lide. Man kan nemlig sjældent vide, hvad éns krop godt kan lide, før man finder det. Før man mærker det på sin krop og ved, hvad den kan lide.

Men det vil man ikke sige her. For der findes faktiske nogle klassiske svar. Der er nemlig blevet testet i det. Man har faktisk holdt undersøgelser, der handler om, hvilke senge der er bedst. Man har fundet ud af, hvad for en slags seng, der er den bedste. Eller man har fundet et udvalg af de bedste på Senge-testeren.dk.

Hvad er den bedste seng

Generelt set har man fundet, at de klassiske boxmadrasser er de bedste. Selvfølgelig skal man bare vælge en vand seng eller andet, hvis man hellere vil have det. Man den gennemsnitlige blødhed, som der er i en boxmadras, rammer ganske udmærket gennemsnittet af, hvad folk kan lide. Plus alle kan godt lide at have plads. Og det får man virkelig med en boxmadras, da det er svært at finde en boxmadras, som er mindre en halvandenmands. Så leder du også bare efter at kunne fylde og sprede dig ud på din seng, så skal du overveje en boxmadras.