Hvordan skal lågerne være i dit AUBO køkken?

Kunne du tænke dig et nyt køkken? Tja, det kunne de fleste vel, for køkken og bad er de to rum i hjemmet, hvor det ikke er nok at male væggene og skifte kedelige møbler ud med nye. I køkkenet skal du have skabe, bordplader, låger med greb – og gerne et overordnet tema som fx et stilrent moderne køkken med grebsløse skabe og integreret køleskab eller måske et traditionelt nordisk køkken, hvor det er minimalisme og funktion, der ofte vil være i højsædet.

Se mere her på AUBOs hjemmeside, hvis du ønsker at blive klogere på, hvilke overordnede temaer, du kan finde, når du får dit køkken lavet. Du finder AUBO køkkener i alle prisklasser, så det gælder bare om at række ud og få et tilbud på dit drømmekøkken – eller til dit budget.

Hvilke materiale kan du vælge til AUBO køkkenlåger?

Alene ved valget af låger har du talrige muligheder, hvad angår deres materiale, design, om der skal være greb eller ej – og hvis ja, så hvilke greb. Hvad materialer angår, kan du få låger:

  • Som spånplade belagt med mikrolaminat, der tåler mild rengøring.

  • Der er UV-lakerede og kan poleres for at få mere farve og glans.

  • Belagt med PVC-folie, der er modstandsdygtige og uden limfuger.

Find specielle og flotte låger

Låger kan selvfølgelig stadigvæk også findes i træ, finer og som en mere avanceret løsning Fenix-laminat, der takket være brugen af nanoteknologi giver en overflade, der klarer meget.

Kunne du desuden tænke dig skabe, der som skabslågerne i et vitrineskab har ruder? Skabe med ruder i mix med andre modeller finder du mange tilbud på – du skal bare lede efter dem.

Hvad med grebene?

Hvad grebene gælder, har du også her mange muligheder. Skal de sidde med længden vandret eller lodret? Skal de have antikt eller moderne design? Prøv at scrolle gennem udvalg i greb.