Indret dit drømmekøkken med en indbygningsovn

Med en indbygningsovn på 90 cm kan du få lige det køkken, du drømmer om

Det er bare ikke alle komfurer, der er lige pæne – og selv hvis de er pæne, er det ikke nødvendigvis sikkert, at de passer til resten af dit køkken. Med et komfur har du heller ikke mulighed for selv at vælge, hvor kogeplader og ovn skal placeres – med en indbygningsovn er dette problem dog løst.

En indbygningsovn giver nye muligheder

Vælger du at bruge en indbygningsovn i dit køkken, har du et væld af muligheder, når det kommer til ovnens placering. Den skal ikke nødvendigvis sidde samme sted som kogepladen, hvilket giver dig utrolig meget fleksibilitet med indretningen af dit køkken. Ved ikke at have ovnen under kogepladen undgår du også, at du får det meget varmt, imens du laver mad, når både kogeplade og ovn er i gang samtidigt.

Med en indbygningsovn er du heller ikke begrænset i forhold til hvor højt din ovn skal placeres. Du kan derfor frit vælge, at ovnen skal sidde højere, så den er lettere at komme til og fra.

Find en ovn, der passer til dit køkken

Når du skal vælge en indbygningsovn til dit køkken, er det vigtigt, at du har styr på målene. For rigtig mange passer en indbygningsovn på 90 cm dog perfekt, så det kan være et godt sted at starte.

Der findes mange fede ovnmodeller på markedet, så det er med at finde ud af, hvilke du godt kan lide. Er du til klassiske og tidløse indbygningsovne, kan du f.eks. tage et kig på ILVEs sortiment.