Få din ejendom til at stråle med skinnende rene fliser

Et fantastisk og fejlfrit hus er ingenting, hvis alt omkring det, ikke er smukt og vedligeholdt. Næste gang du derfor overvejer, at shine dit hus op, så overvej inden, om det i virkeligheden ikke er huset den er gal med, men derimod alt rundt om, heriblandt terrasser og have, som i virkeligheden trænger til en make-over, eller i det mindste en kærlig hånd. Et rigtigt godt sted at starte, er dine udendørsfliser. Tag derfor din partner i hånden, og dyk sammen ned i en verden af fliserens.

Et nyt look for gamle fliser

Dette lyder måske for en start en anelse kedeligt, men det er et unægtelige fakta, at udendørsfliser hurtigt bliver lidt tarvelige at kigge på, når de har udstået sin del af vind og vejr. Og selvom fliserne ser enormt kedelige ud, og mange nok blot ville ty til pungen, og suse ud for at investere i nye fliser, er dette langt fra det letteste. Gamle fliser kan sagtens komme til at skinne som nye, hvis bare de får en ordentlig omgang med enten algebehandlinger eller fliserens. Dette gør ikke blot fliserne flottere, men bidrager også til en forlænget levetid, da fliserne ikke er ligeså udsatte for frostskader. Vi går også en vinter i møde, hvor algebelagte fliser hurtigt går hen og bliver glatte, hvorved de udgør en reel fare for at et familiemedlem glider, og kommer slemt til skade.

En professionel flisevask uden kemikalier

Mange forbinder umiddelbart fliserens med noget meget giftigt, men det behøver det langt fra at være. Ved at få en professionel fliserens, bliver der benyttet meget varmt vand, hvoraf i undgår eventuelle skadelige kemikalier. I kommer også til at snige jer udenom den ellers famøse højtryksrenser, som egentlig er et meget populært værktøj, når fliserne skal spules, men disse apparater har det desværre med at skade flisernes overflade.