Sådan får du skinnende rene vinduer

Når man bor i et land som Danmark, hvor det føles som om at det regner og stormer hver dag, så får man unægtelig beskidte vinduer. Dette problem opstår ikke kun udvendigt, men også indvendigt, for der ikke skal mere end en kort berøring til, før vinduerne fremstår plettede og beskidte. Der findes heldigvis flere metoder til, hvordan man kan få sine vinduer skinnende rene igen, lynhurtigt. Så er du også træt af at have beskidte vinduer, så kan du med fordel læse denne artikel, hvor vi giver et par gode råd med på vejen.

Glasrens

De fleste mennesker sværger til den letgenkendelige blå glasrens, man kan købe nede i supermarkedet.
Den klarer også jobbet udmærket, men medmindre man bruger en blød klud, enten almindelig eller med mikrofibre, risikerer man at ridse glasset i vinduet og det er ikke optimalt, da det let kan ses med det blotte øje. Så hvis du er en af dem der sværger til glasrens, så sørg for at du bruger en klud der ikke ridser ruderne.

Vand og sæbe

Hvis ens vinduer virkelig er beskidte, så er skal der noget stærkere til. En spand med vand og lidt sæbe, samt en såkaldt indsæber og en skraber. Du dypper indsæberen i sæbevandet og påfører det ruden. Hvis ruden er rigtig beskidt, så må man gerne lægge lidt kræfter i, så skidtet bliver vasket af på samme tid. Herefter bruges skraberen til at fjerne det overskydende vand. Hvis man ikke har en skraber og skal ud og købe en, så er det en god idé at vælge en med skrå hjørner, da de er mere effektive ift. at få alt vand væk.

Hyr en vinduespudser

Hvis man virkelig vil være sikker på at ruderne bliver fuldstændigt skinnende rene, så kan man med fordel hyre en vinduespudser til at klare opgaven. En vinduespudser ved lige præcis hvad opgaven kræver og kan med sin træning, uddannelse og erfaring, sikre at man får et perfekt resultat hver gang. At hyre en vinduespudser er ikke så dyrt som man skulle tro og de fleste vinduespudsere tilbyder at komme forbi flere gange om måneden, hvilket kan være en god investering, da man i så fald, altid vil have skinnende og rene vinduer. Du finder let en vinduespudser, ved at foretage en Google søgning. Du kan f.eks. søge på vinduespudser + navnet på den by du bor i og derefter får en komplet list over tilgængelige vinduespudsere i dit nærområde.