Hvad koster en algebehandling?

Hvad koster en algebehandling?

Hvad koster en algebehandling afhænger af behandlingens type. Men uanset hvilken type du vælger, er det en billig investering du gør for, at vedligeholde og forlænge levetiden på dine overflader. 

Hvad koster en algebehandling

Der er forskellige behandlingsformer og processer i en algebehandling. Endvidere afhænger prisen også af, hvilken type overflade der skal have algebehandling. Du kan få algebehandlet dine fliser på terrassen eller i indkørslen, din træterrasse, dit tag eller facade på din virksomhed. Der er mange muligheder, men fælles for dem alle er, at det er en investering der betaler sig. 

 

Lader du algerne få frit spil kan det have alvorlige konsekvenser, specielt for dit tag. Algernes rodnet trænger ned i tagstenene, hvilket gør at det er lettere for vand at trænge ind. Det kan skabe frostsprængninger, som giver knækkede tagsten eller et utæt tag. 

 

Det er omkostningsfuldt at skifte taget, men med årlige algebehandlinger kan du komme algerne til livs på en billig og miljørigtig måde. Det er noget dit tag og du, som husejer kan have glæde af i mange år fremover. 

Hvad koster en algebehandling og kan man få abonnement

Hvad koster en algebehandling kommer an på behandlingens type, samt hvilken type overflade der skal behandles. Hvis du tager udgangspunkt i dit tag, spænder priserne fra 725 kr. for max 100m2 til 925 kr. for max 300m2. Det er også muligt at bestille pakker, hvor du også får algebehandlet dine terrasser og andre tilhørende overflader.

 

Det er muligt at bestille et abonnement, som tilbyder årlige algebehandling. Det er specielt en løsning der anbefales til huse med ældre tage eller udsatte tage. Hvad er et udsat tag? det er blandt andet et tag der er omgivet af store træer. Det giver algerne god grobund for at vokse, da solen ofte har svært ved at trænge igennem. 

 

Det er muligt at finde priser og pakkeløsninger på nettet. Ellers kontakt en algebehandler og få et uforpligtende tilbud på opgaven.