Få hjælp til dit boligkøb af en rådgiver

Et boligkøb er for de fleste mennesker den største investering i livet. Der er mange penge på spil og det er vigtigt at sætte sig grundigt ind i både lån, tilstandsrapport, forsikring og meget mere. Fejl eller glemsel kan i værste fald ende med at blive dyrt. Derfor er det altid en god idé, at få hjælp af en professionel rådgiver, når du køber bolig. Det gælder uanset om du er førstegangskøber eller har prøvet det før og uanset om du køber et hus, en ejerlejlighed, en andelsbolig eller et sommerhus.

Du bør altid få hjælp af en rådgiver, så du undgår de faldgruber, der kan være ved en ejendomshandel.

Køberrådgiveren har overblikket

Der er mange dokumenter og bilag, som der skal tages stilling til, når man køber en ejendom. Der er både skøde, tilstandsrapport, købsaftale, diverse servitutter og meget, meget mere. Her er det helt afgørende, at du får hjælp af en, som holder overblikket for dig, og som kan hjælpe dig med at forstå alle dokumenterne.

Når du vælger at få hjælp af en køberrådgiver til din bolighandel, sørger denne for at gennemgå alle bilag og dokumenter med dig, så der ikke sker nogen fejl. Det er din garanti for en tryg bolighandel.

Vælg en ejendomsmægler som rådgiver

Køberrådgiver er ikke en beskyttet titel. Alle kan derfor i princippet tilbyde køberrådgivning. Det kan dog være en fordel at vælge en køberrådgiver som er uddannet ejendomsmægler. En ejendomsmægler har nemlig den fornødne uddannelse og erfaring, til at yde kompetent rådgivning. En ejendomsmægler kender branchen ind og ud og ved derfor lige præcis, hvad du skal være opmærksom på, når du køber en bolig.

Vælg altid en ejendomsmægler som er medlem af Dansk Ejendomsmæglerforening og som har tegnet en ansvars- og garantiforsikring, så du er sikret en tryg bolighandel.