Så nemt er det at tilmelde sig en a-kasse

Er du medlem af en a-kasse? Hvis man skal følge statistikkerne, er der størst sandsynlighed for, at du svarer ja på dette spørgsmål. Men, der er stadig en væsentlig procentdel, som ikke er medlem. Er du lige kommet ud på arbejdsmarkedet efter din uddannelse, og har du derfor ikke fået tilmeldt dig en a-kasse endnu? Hvis dette er tilfældet, bør du skynde dig at gøre det, det er nemlig meget mere simpelt, end man skulle tro.

Hvorfor er du ikke medlem af en a-kasse?

Det koster noget af være medlem af en a-kasse, og dette er grunden til at nogle fravælger det. Selvom man godt kan argumentere for, at dette ikke er det mest fornuftige valg, er det ikke disse mennesker, som denne artikel henvender sig til. Det er nemlig til dig, som bare ikke har fået det gjort eller stadigvæk går og udskyder det. Så tilmeld dig selv til en billig a kasse, hvis du ikke vil udskyde det mere.

Hvad er fordelen ved at være medlem af en a-kasse?

Hvis du ikke har orket at tilmelde dig endnu, så hjælper det måske at høre, hvor meget du egentlig får ud af at være medlem af en a-kasse. Har du nogensinde tænkt på, hvad der sker hvis du mister dit job? Hvor længe kan din opsparing klare at betale de faste månedlige udgifter? Hvis du er medlem af en a-kasse, behøves du ikke bekymre dig om dette. Du vil nemlig modtage et månedligt beløb, imens du er ledig. Mange syntes at dette fjerner en stor bekymring fra deres hverdag. Desuden kan du blive bedre til dit fag, ved at deltage i forskellige gratis kurser, som mange a-kasser udbyder.

Hvilken a-kasse skal du vælge?

Hvis dette holder dig tilbage, er der to nemme løsninger. Enten spørger du en kollega, eller også googler du dit fag og a-kasse. Det tager kun 2 minutter, så se nu at få det gjort!