God komfort for både mor og barn med Filibabba ammepude

Mange forældre ønsker at have den perfekte ammepude til deres barn, som har den bedste komfort for både barn og mor. Med Filibabba ammepude vil både mor og barn få den bedste form for komfort. Ammepuden har den bedste kvalitet, dermed vil den med garanti holde i lang tid. Filibabba ammepude vil til hver en tid passe ind i alle børnefamilier pga. det unikke og skønne design, der vil falde i smagen hos alle.

Filibabba ammepude giver den bedste komfort, pga. de bløde og skønne materialer. Ammepuden er fremstillet af 100 procent økologisk bomuld og er fremstillet af bæredygtige produkter, som dermed bidrager til en bedre fremtid for de kommende generationer. Ammepuden vil give mor støtte og komfort under amningen. Derudover vil den give barnet opmuntring og trøst, og vil give barnet tryghed, når han eller hun ligger tæt ved mors side. 

Komfort med en bæredygtig tilgang

Filibabba ammepude er fremstillet af bæredygtige materialer, som 100 procent økologisk bomuld. Dermed er der ikke tilført nogen form for skalige kemikalier, dermed skader eller irriterer det ikke barnets sarte hud. Derudover er ammepuden allergivenlig, som gør den ekstra fantastisk. Det er vigtigt at give dig, som mor den bedste støtte, når du ammer din lille guldklump, som med garanti vil blive til mange timer om dagen. Med ammepuden slipper du for selv at holde barnet, og dermed undgår diverse smerter.

Filibabba ammepude vil hjælpe dig med en god ammestilling, som vil skårne ryg, skuldre og nakke. Ammepuden vil give dig og barnet den bedste ammeoplevelse, der kun vil skabe gode og uforglemmelige minder. Det er særligt vigtigt at vælge en ammepude, der giver den optimale støtte, og dette formår Filibabba ammepude i den grad at gøre. Ammepuden giver den bedste form for støtte under søvnen, da den ikke ændrer form særlig meget, dermed er det særligt dejlig for den gravide krop.

  • Filibabba ammepude er fremstillet af 100 procent økologisk bomuld

 

  • Filibabba ammepude er allergivenlig

 

  • Filibabba ammepude kan tørretumbles i 10 min, hvis man synes den er blevet lidt flad, dermed vil den få sit fylde tilbage

 

  • Filibabba ammepude mindsker spændinger du kan få i din nakke, ryg, arme og skuldre under amning

God komfort er særligt vigtigt

Det er særligt vigtigt at få den bedste form for komfort, både for barn og forældre. Komfort er med til at opmuntre og trøste barnet. Det giver barnet tryghed og denne tryghed er særligt vigtigt for barnet, da trygheden spiller en afgørende rolle ift. barnets udvikling. Opmuntring er med til at danne barnets selvtillid og vise barnet at man er der for dem til hver en tid. Trygheden er derudover væsentlig, da det har en stor betydning for barnets udvikling. Trygheden er med til at danne barnet, som person, derfor er det vigtigt at skabe tryghed for barnet, især under amningen.

Det er derudover særligt vigtigt at du, som mor får den bedste form for komfort under amningen, da alle ønsker at undgå diverse smerte i ryg, skuldre og nakke.

Med Filibabba ammepude føler barnet og mor komfort gennem amningen, og barnet kan dermed ligge helt tæt op af sin skønne mor og skabe en hyggelig stund i fællesskab.