Stimuler din baby med en uro

Når du får en lille én ind i familien er det en glædelig oplevelse. Alle de hyggelige stunder og store øjeblikke i babys liv kommer til at fylde en hel del, og det skal nydes! Dog indebærer det også et meget stort ansvar, for det er vigtigt at stimulere dit barn allerede fra en tidlig alder. Heldigvis kan dette gøres nemt i hverdagen, blandt andet gennem flotte ophæng til sengen, værelset eller puslebordet.

Med flotte uroer får dit barn lov til at opleve farver, bevægelser og farver, som alt sammen stimulerer både babys sanser og stimulerer dit barn på en sund måde. Du vil hurtigt opdage at baby vil blive underholdt blot ved en uro i mange timer, da farverne, bevægelserne og lysindfaldet hele tiden er med til at ændre udtrykket fra uroen og stimulere dit barn på en underholdende måde.

Flot uro med luftballoner

Littleroom byder på en flot og dekorativ uro med luftballoner til baby, som vil pynte på babyværelset. Designet er enkelt og flot med fem luftballoner i neutrale farver: Rosa, tyrkis og grå. Derudover er der også fire små hvide skyer.

Luftballonerne er lavet af kraftigt filt, som kan holde længe. Uroen tåler ikke maskinvask, men kan rengøres nemt og enkelt med en ren og fugtig klud. Uroen er produceret til at baby kan kigge på den og stimulere sine reflekser og høre-, se- og koordinerings sansen. Dog anbefales det at hænge uroen op uden for barnets rækkevidde, som for eksempel over sengen eller puslebordet.

Foto: Littleroom.dk

Praktisk information om uroen

Du kan se uroen med luftballoner og bestille den på Littlerooms hjemmeside: uro med luftballoner. Når du køber uroen vil du modtage den i en flot gaveæske, som er klar til at blive åbnet af enten dig eller den person du vil forkæle.

Leveringen af uroen finder sted inden for en til tre hverdage med GLS, og fragten tilbydes til en fast lav pris fra 40 kroner. Littlerooms hjemmeside garanterer sikker online betaling og top kvalitet af dit købte produkt.

Du kan også forvente god kundeservice hos Littleroom: En hjemmeside hvor du får god service og god kvalitet på alle produkter. Inde på hjemmesiden uro med luftballoner kan du nemt komme i kontakt med Littleroom, blandt andet ved at anvende deres online chat, hvor du kan stille dine spørgsmål og hurtigt forvente svar. Du kan derfor trygt og sikkert vælge at handle hos Littleroom, velvidende at services er i top: Skulle du have spørgsmål eller løbe ind i problemer under dit køb, så kan du altid kontakte Littleroom.