Tre gode grunde til at du skal anskaffe dig et vildmarksbad

Der er mange gode grunde til at få et finsk vildmarksbad – bliv klogere på tre af dem her

Hvorfor skal du anskaffe dig et vildmarksbad? Hvilke kvaliteter giver det til din have – og hvad kan man egentlig bruge det til? Det kan du alt sammen blive klogere på ved at læse med her.

Din have bliver anvendelig året rundt

Det danske vejr er ret så ustadigt – også om sommeren, når vejret endda er bedst. Det bliver hurtigt koldt om efteråret, og det tager lang tid, før forårsluften er varm nok til at dyrke udelivet. Derfor er der en stor del af året, hvor haven egentlig ikke rigtig er brugt. Du kan dog bruge et vildmarksbad året rundt, også når det er koldt og regnfuldt. Dermed bliver din have mere anvendelig, og du får samtidigt også mere frisk luft i din hverdag.

Nyd hyggelige stunder med dine nærmeste

Alle mennesker har godt af at bruge tid med dem de elsker allermest, men det kan nogle gange være svært at skabe tid og mulighed for at gøre det. Med et vildmarksbad har du en naturlig aktivitet at lave – endda lige ude i haven. Et vildmarksbad egner sig også utrolig godt til fester, hvor dine gæster helt naturligt vil have lyst til at mødes til hygge og afslapning i det varme vand.

Ekstra afslapning og velvære i hverdagen

Sidst, men absolut ikke mindst, så kan et finsk vildmarksbad sørge for, at du får en hverdag med mere afslapning og velvære. Har du haft en lang og stressende uge, kan du fredag aften koble af i det varme vand, imens du giver slip på ugens stress og jag. Har du brug for mere energi til hverdag, kan du også bruge dit vildmarksbad til vinterbadning.

Spa og Sauna forhandler nogle af markedets lækreste vildmarksbade på markedet – tag et kig, hvis du er interesseret i at få dit helt eget finske vildmarksbad i haven.