Skal dine fliser have nyt liv?

Har dine fliser udenfor set bedre dage? Måske du ikke helt ved, hvordan du får dem renset på den bedste og mest effektive måde? Alliér dig med professionelle, som på meget kort tid kan få dine fliser til at se ud som nye igen. Så slipper du for at kæmpe med at levere et resultat, du ikke er tilfreds med. Du har måske taget dig selv i at være misundelig, når du går forbi et hus, hvor fliserne nærmest glimter. Det giver et godt indtryk af huset, da det oftest er noget af det første, man får øje på.

En udfordrende opgave

Fliserne udenfor kan have ligget i flere år uden behandling, og der kan derfor opstå mørke plamager eller grønne områder, der skyldes alger, som får lov at vokse sig frem og skabe glatte overflader. Der kan derfor være opstået et tykt lag over fliserne, som potentielt kræver meget at få renset af. Derfor er professionel fliserens en oplagt mulighed, da de har de korrekte redskaber til at få renset fliserne ned, uden de er nødsaget til at benytte skrappe kemikalier, som kan skade miljøet omkring huset. Det kan løses ved en speciel teknologi, hvor det blot er varmt vand, der gør arbejdet.

Opgradér din fliserens

Efter en grundig fliserens vil dine fliser fremstå flotte og indbydende. Hvis du gerne vil gøre noget ekstra for dine fliser, kan du overveje at bestille en imprægnering. Det vil forebygge, at der vokser nye alger frem og ligeledes holde fliserne så pæne som muligt efter rens. Du kan derudover tilkøbe fugesand, som kan hjælpe med at bekæmpe ukrudt imellem fliserne. Fugesandet bliver drysset udover dine fliser, hvorefter det fejes ned og lægger sig imellem fliserne. Med disse få tilkøb har du gjort hvad du kan for at få fliser, der kan gøre mange forbigående misundelige.