5 tips til at planlægge din drømmehave

Vil du gerne pifte haven lidt op? Det kan være skønt at tilbringe tid i haven, uanset hvad årstid det er, men du har større sandsynlighed for at bruge haven, hvis du er vild med måden, den ser ud på. Derfor finder du her fem fifs til at give din have en makeover!

1. Skab et område, hvor du kan slappe af

Når det gælder planlægningen af din have, er det relevant at lave et eller flere områder, hvor du kan være sammen med venner og familie. En terrasse fungerer fantastisk til dette, men du kan også skabe små hyggelige kroge rundt omkring i haven ved eksempelvis at placere en bænk med udsigt til dine favoritblomster.

2. Find de rette udendørsmøbler

Udendørsmøbler kan variere meget i forhold til kvalitet, men det kan give pote at vælge møbler, der er behagelige at bruge, og som vil holde i mange år.

Husk også at tænke over, hvor meget plads du har til dine udendørsmøbler på det valgte område, så det ikke bliver for trængt for dig og dine gæster at være der!

3. Lav stier i haven

Du kan give din have et friskt pust med små stisystemer. På denne måde kan du lede øjet til de forskellige områder i din have og komplimentere dem ved at vælge materialer, som passer til den stil, du går efter. Du kan vælge mellem mange forskellige materialer og farver, så du har rig mulighed for at give din have et ekstra strejf personlighed!

4. Sørg for underholdning

Vil du gerne tilbringe mere tid i haven, kan du ikke gå galt i byen med at inkludere en form for underholdning. Det kan du gøre på mange måder såsom ved at anskaffe dig et bålsted, som du kan hygge omkring med venner og familie og lave snobrød eller få en trampolin, så du kan få bevæget dig lidt, mens du har det sjovt. Vælg noget, som passer til dine interesser!

5. Vælg hyggelig belysning

Når mørket faldet på, kan belysningen spille en stor rolle for stemningen, så derfor er det væsentligt, at du finder den rette belysning til din have.

Vælg gerne belysning, som komplimenterer dine udendørsmøbler i stil eller farve for at skabe et sammenhængende udtryk.

Stilfulde lamper fra Dyberg Larsen

Mangler du udendørslamper, er det en lys idé at tjekke Dyberg Larsens sortiment ud. Dette belysningsbrand har et væld af flotte og funktionelle lamper, som passer ind i ethvert hjem – indenfor såvel som udenfor. Deres filosofi er, at alle skal have råd til lækkert design, så du finder skønne lamper til fine priser, når du går op opdagelse deres udvalg.