De bedste parasoller til din terrasse

Når solen står højt på himlen, er det skønt at kunne finde skygge under en parasol. Hvis du er på udkig efter en parasol, der kan dække hele din terrasse, så er en parasol 4×4 meter et oplagt valg. Den er stor nok til at skygge for alle gæster, og kan fås i mange forskellige modeller

Firkantet parasol på 4×4 meter

Du kan vælge mellem et stort udvalg af parasoller i forskellige materialer, modeller og hejsesystemer. Markedsparasoller er den traditionelle parasol med stangen i midten, og du kan finde en firkantet markedsparasol 4×4 meter med træ- eller aluminiumsstel og tre forskellige hejsesystemer: åbn parasollen ved at dreje et håndtag, hejse den op med snoretræk eller skub parasollen op.

Hængeparasoller – eller sidehængte parasoller – har parasolstangen ved siden af, så I ikke bliver generet af en parasolfod midt i det hele. En sidehængt parasol 4×4 har typisk aluminiumsstel og hejsesystem med håndsving, så parasollen let kan åbnes og lukkes. En parasol 4×4 meter er perfekt til at beskytte dig mod solen på de varme dage, men den er heller ikke så stor, at den kommer til at dominere terrassen.

Parasoller til enhver smag på parasol.as

På parasol.as kan du finde et kæmpe udvalg af luksus parasoller i højeste kvalitet. De har parasoller i alle typer, størrelser, former og farver, så uanset om du foretrækker en firkantet parasol eller en rund parasol, kan de hjælpe dig med at finde den helt rigtige model. Uanset hvilken parasol du vælger, er du sikret en solid og holdbar parasol, som du kan have glæde af i mange år fremover. Så selvom du har besluttet dig for både hvilken form og størrelse, du gerne vil have, er der stadig noget for enhver smag, så du kan finde den helt rigtige model til dette behov.