Sådan indretter du terrassen smukt

En terrasse er et dejligt sted at tilbringe en sommerdag. Du kan sidde ude i det fri, nyde vejret og måske grille lidt mad. Men for at få en hyggelig terrasse, så er det ikke nok bare at have en stol og et bord. Du skal også tænke over, hvordan du indretter terrassen, så den bliver smuk og hyggelig at være på.

Overvej terrasseoverdækning

En af de første ting, du skal overveje, når du indretter terrassen, er, hvordan den skal være beskyttet mod vejret. Vil du have en overdækket terrasse, så kan du f.eks. købe en terrasseoverdækning. På den måde kan du sidde på terrassen, selvom det regner. Det er også en fordel, hvis du har en terrasseoverdækning, når det er meget varmt udenfor, som du kan køb her. På den måde kan du sidde i skyggen og nyde en kølig drink.

Overvej belysning

En anden ting, du skal overveje, når du indretter terrassen, er belysningen. Med en hyggelig belysning kan du få terrassen til at se indbydende ud, selvom det er mørkt udenfor. På den måde kan du også sidde på terrassen om aftenen og nyde en god drink. Der findes mange forskellige typer af terrassebelysning. Du kan f.eks. købe lamper, der hænger ned fra terrasseoverdækningen, eller du kan købe stearinlys. Det er også en god idé at have nogle lyskilder, der kan tændes og slukkes, så du altid har lys på terrassen, når det er mørkt udenfor.

Overvej planter

En terrasse bliver ikke komplet uden nogle planter. Planter giver terrassen liv og kan gøre den hyggelig at være på. Du kan f.eks. plante nogle blomster i krukker eller i jorden. Du kan også plante nogle buske eller træer på terrassen. Det er dog en god idé at vælge planter, der tåler sol og varme, hvis din terrasse ligger i direkte sollys.